Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Nie Dziala

pty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napiszcie jak juz bedzie dzialal bo ja niemoge co chwile wchodzic na metka bo mnie to wkurw**

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kombinują ze masakra od 11 do 12.30 jak grałem był luz, lekkie lagi * da się przeżyc * do ISa dało się wejść i wyjść ^^ i był luz a tera to masakra , ale chinole nie moge =.=

Opublikowano

Kurwa co jest ? Gram sobie, a tu wyjebalo mnie z gry.....;/ Mysle ze pewnie wylaczyli serw....Wchodze na is przez strone glowna wpisuje moje id i haslo, a tu ze nie ma takiego konta ;///..........Co jest ? W grze pisze caly czas blad podczas laczenia sie z serwerem ;/ Dzisiaj mialem wbic aure na g ;/

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

lol przed chwila moglem sie zalogowac i juz nie jaki zal .. nie mogli odbugowac tego gdy jeszcze nie grałem xD

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano

jezu ja tez tak mam ze mnie wywalilo i teraz mam błąd przy połączeniu. A moi znajomi normalnie grają i moga sie zalogowac na moja postac. A jak wy sie kontaktujecie z GM??

Opublikowano

Ernix jak bys nie wiedział to 1m Jest zbugowane pomyśl o innych graczach ktorzy sa w 1m Gm chyba musza to naprawic -.-" Proste nie???

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano

Tak mowicie że dzieci przyszły ze szkoły a ciekawe po ile macie lat....po 15-16 a moze 25..... Jakbym miał tyle lat to bylo by mi wstyd ze gram w metina a 15- latkow wyzywam od dzieci i co podnieca was to że tak mowicie bo za waszych czasów jeszcze internetu i komputera nie bylo...Poporostu zal mi was....Mowicie na innych że są dzieci a sami się lepiej nie zachowujecie....

sygnaturametin.jpg
Opublikowano

Kurwa dajcie sobie spokój!

Wyłaczyli to wyłaczyli, nie przezywajcie jak małpa okres!

Są wakacje!16 czy 17 latkowie mowia ze to przez dzieci neo(zgadzam sie)Lecz czy wy nie mozecie sie chocierz chwile oderwac od komputera?

Teraz prawie codziennie jest jakas dyskoteka wiec czy tak trudno (za przeproszeniem)ruszyc dupe z fotela i przejsc sie do do dziewczyny, kupic flaszke i razem z panienka isc na dyskoteke sie najebac?

Zrozumcie dziecie sa po to alby grac a wy No Liferzy nie powinniscie robic cos innego oprucz grania?

Zastanówcie sie!

Wiem ze i tak nic to nie da lecz moze da do myslenia takim 16 latkom którzy wyzywaja dziecie "Bo oni maja 16 lat"

PIĘKNA MOWA NO NIE!

@6 down jezeli laska w innym miescie to idz z chlopakami a na dyskotece napewno jakas wyrwiesz

Opublikowano

ja jak zresetuje neta to mi działa 10 min i wywala(w mieście jest dużo ludzi ale gadałem z nimi to też mówili że tak mają) czyli serw działa tylko coś się zwaliło albo wielkie przeciążenia(w końcu wakacje no nie)

POMOGŁEM CZY NIE 5* SIĘ NALEŻY!!!
Opublikowano

ciekawe co bedzie sie działo w nastepnych dniach xD( nie bede wylogowywal sie z konta aby nie miec tego problemyu xD) a co do KijaSov zgadzam sie ale Jak Laska jest już w innym miescie co zrobic samemu sie nie warto najebać lepiej z jakąś napalona laska albo cuś

@

Oby tego nie przeczytała moja laska xD

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano

bo ten serw jest zjebany w 3 dupy chinski serw ma laggi i tyle na clubie nic tak ja na pl 0 laggów a tu widze że przez te pw serwy spać nie możecie dajcie troche spokój z kompem na podwórko albo co rower

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Serwer padł -,-

Ps chetnie bym sie wybral na dwor ale u mnie burza i leje ;]

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

no jak tam więcej polaków niż chinoli xD Tak jak było na Newlongju 25% chińczycy 20% niemcy i 50% polacy xdd

a i ciekawe jaka maja klawiaturę chinole xD

@

Idż w deszcz xD

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano

Ja siedze, bo masakryczna pogoda, nie ma co robić nudaaa żal...

Ps maniaki włączyli serwa wbijać szybko ;]

(Ściema*)

Opublikowano

Żeby w nocy był ON to tyle będzie dobrze ;d

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...