Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem 100%

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z załączeniem WR'a.

Mianowicie: po włączeniu następuje update i niby wszystko jest ok ale po zakończeniu na dolnym pasku "Total" pozostaje 100% które było tam przez cały update.

Mam Direct'a i wyłączyłem antywira. Reinstalowałem kilka razy WR. I raz działa a raz nie i nie wiem w jakich okolicznościach. Wczoraj działało, a dzisiaj już nie i na zmianę od kilku dni.

Będą +/- i 5

Wiem że było już kilka takich tematów, ale żadna z porad w nich zawartych nie pomogła.

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano (edytowane)

Może spróbuj zainstalować Warrock'a z innej instalki. Od kolegi sobie przynieś, albo ściągnij z jakiegoś wareza. Jeżeli to nie pomoże, to ostatecznym wyjściem jak dla mnie jest teraz format i instalacja ponownie Windowsa, najlepiej innego. Nie mam pojęcia co ci poradzić, ale skoro żaden z tamtych sposobów nie działa, no to tylko takie rozwiązania pozostały. Pozdrawiam.

Edytowane przez szlachetny1

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Dobra . A oczyściłeś kompa z pozostałości po WR np cclinerem. odinstaluj go Revo uinstaler.Sprawdź w Program Files czy nie ma pozostałości po pliku GamersFirst. Przeczyść rejestr jv16 Power Tools, jak będziesz wgrywał to z najnowszej instalki z gamers first. wyłącz antywira. Później przed jego włączeniem dodaj do wyjątków War Rock\system , War Rock\WR Updater.exe , oraz War Rock\WR Launcher.exe - może pomoże - mam nadzieję:)

Pomogłem daj ++ ++

:)

f5eea1e979090638.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...