Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na którym serwerze grać: metin2 us, metin2 sg, metin2 pl. może powiem że na pl mam sura wp 36lvl bez eq i woja 28lvl eq slabe, w eq mam aure sellne i moze cos kupie wiec doradzcie na ktorym serverze grac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co wymieniłeś polecam metin2.us

To co masz na Pl to wiesz co możesz z tym zrobić ;)

A z mojej strony polecam serwery prywatne.

Bo żeby kimś być na globalnych musisz wydać kilka naście tysięcy żeby być w topce może się mylę, ale przynajmniej tak sądzę lub mnóstwo czasu...

Ewentualnie kupno jakiegoś konta... Bo granie od nowa to polecał bym gdyby wychodził jakiś nowy serwer....

@Od siebie..

Znajdź jakiś prywatny serwer który Ci odpowiada. Na nim pograj jeżeli Ci się spodoba zostań jeżeli nie wybierz inny lub wrócisz do globalnych.

To jest Twój wybór i to Ty postanowisz co bd. lepsze.

Opublikowano

Polecam ci grać na PL teraz wszystkie ceny male spiesz się zta aurą bo niedlugo beda chodzic po 5-10kk :)

Zrób sobie eq

Najlepiej zrob sobie 10-15 lvl i na metki bitwy idz tam duzo KU podropisz i mozesz poselać i stopniowo eq kupować

Pomogłem daj -

Opublikowano

Polecam metin2.sg

Częste eventy,

fajny klimat,

łatwo się dorobić,

dobre zabezpieczenia,

można handlować postaciami,

dozwolony język polski.

Podałem kilka tylko :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

wracaj na PL'a. ceny powoli spadają, a tą aurą możesz się nieźle odkupić.

surą rób boja i masz dobrą postać na metki i do expa. później będziesz coraz lepszy w pvp.

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda czasu na pl'a nawet mogą Cię wrobić zrobisz że się przejęzyczysz jakiś noob zrobi Ci ss i ban szkoda czasu.

Na sg możesz na rynku dostać itemki z bonami łatwo eq ładne i takie tam ceny fajne umiarkowane a aktualizacje z nowymi rzeczami jest wcześniej niż na pl'u.

Możesz zdobyć na rynku spokojnie prawie każdy item z IS w rozsądnej cenie :)

Ogólnie polecę Ci SG moim zdanie najlepszy Global

tumblrmv8l.gif

Opublikowano

Nie trać swojego czasu na nędznym pl lepiej zagraj ma metin2.co.kr jest to najlepszy metin2 all nowości wchodzą tam jako pierwsze i nie trzeba miesiąc zarabiać żeby kupić fms +9 albo inne wartościowe eq ... Możesz też wybrać Prywatne servery ale po jakimś czasie padają i masz po postaci a na globalu to zawsze sellniesz

No to wybieraj .

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@user up ma racje.

Na metin2.co.kr najwcześniej są wszystkie nowości wprowadzane bez najmniejszego zdania...

Gram tam trochę jest w topce polaków tam to wiem :)

Najnowsze itemki, zmienione bony, eq dostosowane do potrzeb gracza i nie ma czegoś takiego jak neo kiddy. :).

tumblrmv8l.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...