Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pl1 <> pl3 ?

Stone1972

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hallo,

ja do tej pory gralem tylko na DE-Serwerach - ktory PL serwer jest wiecej aktywny - PL1 czy PL3?

Sorry za bledy nie mam tu polskiej tastatury...

dzieki S

Opublikowano

ty wgl polakiem jesteś :D

aktywne serwery to zawsze te nowsze gdyż każdy może się tam wybić a nie tak jak na starych gdzie wszyscy wszystko maja , więc pl3

NJxbd4x.png

Opublikowano

PL3, łatwiej zacząć.. na PL1 starzy wyjadacze i bez ogromnej ilości uri na start ciężko będzie ci dać sobie radę

ref

Opublikowano

bo wszyscy bocą na najnowszych serwerach bo myślą że tam mało ludzi , tylko niestety większość tak myśli i ja grając na globalu 1/2 mam x2/3 uri co na np angli 2 czy pl3

NJxbd4x.png

Opublikowano

Na PL3 zgadza się około 2k osób. Grałem kiedyś na PL1 teraz gram na PL3 i jakoś pusto mi na tym serwerze. Nie wiem jak na innych firmach ale na VRU na przykład nie ma według mnie żadnej organizacji ani po żądnych klanów jak to było na PL1. Czasami mam ochotę wrócić na PL1

imetin_logo.png

Opublikowano

Na PL3 zgadza się około 2k osób. Grałem kiedyś na PL1 teraz gram na PL3 i jakoś pusto mi na tym serwerze. Nie wiem jak na innych firmach ale na VRU na przykład nie ma według mnie żadnej organizacji ani po żądnych klanów jak to było na PL1. Czasami mam ochotę wrócić na PL1

To wracaj :D

Opublikowano

Obojętnie. Czemu PL1?? Ponieważ jak nowi gracz będą szli na PL3 ponieważ jest to "najnowszy" polski serwer, Czemu PL3?? Na PL1 jest duży poziom gry (FE, dużo botów). Bardziej ci polecam PL3.

Opublikowano

Obojętnie. Czemu PL1?? Ponieważ jak nowi gracz będą szli na PL3 ponieważ jest to "najnowszy" polski serwer, Czemu PL3?? Na PL1 jest duży poziom gry (FE, dużo botów). Bardziej ci polecam PL3.

Wbij na Global Ameryka 4, i na mape dalej niz x-1 to zobaczycsz co do " Duzo botow ".

haha to długo nie grałeś , na pl3 aktualnie jest 1900 osób online ....

A na PL1, obecnie 3,5 tysiaca :)

Opublikowano (edytowane)

Wbij na Global Ameryka 4, i na mape dalej niz x-1 to zobaczycsz co do " Duzo botow ".

A na PL1, obecnie 3,5 tysiaca :)

na pl2 jest smiesznie tak posrednio :P gra kolo 2kafli

Edytowane przez chivas

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Nom, na PL2, jest 1/2 graczy z PL1 czesto, a PL3 nie gram, i nigdy nie bede chyba gral.

Opublikowano

ja mam konta i na pl1 i na pl3 , pl1 18lvl fe major, pl3 18lvl fe pułkownik ,

na pl1 więcej ludzi lata po mapkach, a na pl3 z kolei jest pustawo nawet misji na golce nie można zrobić praktycznie, ale za to na eventach typu piłka czy inwazja jest raj :D

a co do ogranizacji czy porządych klanów na pl3 to poszukaj na pewno znajdziesz dobry, zgrany klan , nie musi to być 45 osób i 1 miejsce w rankingu jak FUGA na pl1 czy inny duży klan, wystarczy kilka osób i można fajnie polatać, ale jak ktoś lubi masówkę to jego sprawa:P

co do ilości graczy na serwerze to 3,5 tysiąca dla osoby która ma internet 1mb i przeciętny komputer oznacza koniec gry w danym czasie a nie każdy ma 20mb neta i kompa z grafiką , prockiem i pamięcią za 10tys .

suma sumarum polecam serwer pl3 i firmę vru :)

Opublikowano

Grajcie na globalu 1! Tam to jest napierdalanka dopiero. Pełno statków na pierwszej grali, na drugiej krychy tłuką jak źli :>

A jak chcecie polski to pl2, graczy całkiem sporo a fulek nie ma tyle co na pl1.