Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine, pliky by krzysztofa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wczoraj w nocy grałem razem z kumplem w mc i nagle zabił go herobrine, wyczytałem że jest on wgrany w plikach od Krzysztofa (gram na nich) wie ktoś jak usunąć z nich Herobrin'a ? Oto ss z wczorajszy gry, (czat) :

11154950840795871048.png

Wie ktoś jak go usunąć :) Będzie + :)

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Ło kur! Ktos sobie robi jaja ;/

A tak naprawde miiszczu to Herobrine nie istnieje tylko po prostu jakis admin lub mod z dostepem do killa moze sobie jaja robic :P ?

Napisze chyba tak : /kill <nick> by herobrine?

Lub cos takiego :) juz niepamietam ale znam ten trick :P

Licze na - ;]

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

tylko my 2 mamy dostęp do sewrera, kumpel nie miał jeszcze wtedy admina, a ja o czymś takim nie wiedziałem, ale łap -, czekam dalej.

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

tylko my 2 mamy dostęp do sewrera, kumpel nie miał jeszcze wtedy admina, a ja o czymś takim nie wiedziałem, ale łap -, czekam dalej.

Dobra dzieki ;] Lap suba ;P

Staram sie jak moge ale jezeli nie to to nie mam pojecia ;] jeszcze postaram se pokombinowac cos

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Ło kur! Ktos sobie robi jaja ;/

A tak naprawde miiszczu to Herobrine nie istnieje tylko po prostu jakis admin lub mod z dostepem do killa moze sobie jaja robic :P ?

Napisze chyba tak : /kill <nick> by herobrine?

Lub cos takiego :) juz niepamietam ale znam ten trick :P

Licze na - ;]

Czy ty wgl. przeczytałeś co kolwiek z 1 postu ? ...

@top

Napisz jakie masz pluginy na serwerze wgrane.

Opublikowano

Pliki odpowiadające za herobrine to:

herobrine.jar

BasicHerobrine <-- folder

oczywiście w folderze plugins

Opublikowano

up czytać umiesz ?

Mam pluginy wszystkie jakie są od podstawy w plikach by Krzysztofa:

AuthMePL - Rejestracja kont

AutoMesage - Automatyczny botek spamujący co określony czas na czacie

AutoSave - Automatyczna AutoCofka :)

BackupPlugin - Automatyczne backupy map do kilka godzin.

BetterShop - Plugin do sprzedawania itemów, ten sam co jest na MPC

Cleaner - Plugin do skanowania co ma dany gracz w eq, lub też można wyczyścić komuś eq, czy też sobie.

CraftBook - cały zestaw - Plugin do stacji, kolejek, bram i wszystkiego co jest fane :)

Essentials - Dużo podstawowych komend jak /spawnmob /time day /spawn itp

FoundDiamonds - Gdy ktoś znajdzie diament/złoto to napisze na czacie informacje, że gracz ten i ten znalazł diament, i po tym jak ktoś znajdzie diament, każdy inny dostaje kilka sztuk węgla/żelaza

godpowers - Plugin do komendy na nieśmiertelność na siebie i na kogoś.

HeroChat - Plugin do robienia osobnych kanałów rozmów oraz kolory rang/każdy kto pisze na globalnym to jest to widziane tylko do 200 kratek, można to zmienić.

Iconomy - Plugin do Waluty na serwerze.

IPGet - Do pokazania ip gracza, np /ip Krzysztofa :)

KiwiAdmin - Bardzo dobry plugin do kickowania, kickowania wszystkich naraz czy też banowania z powodem. np /ban Krzysztofa powod xD

LWC - Do zabezpieczania skrzyń/drzwi

MagicCarpet - Do latania na szklanym dywanie, oraz chodzenia po wodzie komenda /jesus

MyWarp - Plugin do warpów, oraz prywatnych warpów.

Permissions - Do ustawiania Permissionsów dla graczy :)

PlugMan - Do listy pluginów, resetowania ich itp :)

ProperTime - Fajny plugin do tego, że można ustawić dłuższy dzień i krótszą noc, tutaj akurat tak jest ustawione, lecz mozna to sobie zmienić.

QuickBelt - Jest to do automatycznego przełączania itemka w eq do następnego, przydatne przy kopaniu, komenda /qb

RealShop - Plugin do robienia Skrzynek takich jak w grze np Metin2, i w nich można sprzedawać itemka, tzn wrzucasz tam coś do niej, i jak ktoś coś z niej zabiera to daje tobie kase a jemu zabiera, bez tabliczek :)

RegionMarket - Jest to do sprzedawania Swoich terenów, można zrobić botka co pilnuje i sprzedaje twój teren :)

RuneCraft - Do robiebia różnych bram, latających wysepek i wiele wiele więcej.

SimpleReserve - Do rezerwacji slota dla wybranej np grupy, w tym przypadku dla Moda, SuperModa, Admina,Vip-a,Donatora.

SlowHealth - HP się regeneruje wolniej, można zrobić, że wcale się nie będzie regenerowało :)

Stats - Pokazuje ci statystyki, min ile grałeś na serwie, ile postawiłeś klocków etc, komenda /stats

TreeHunger - Z drzew drop wełna, mączka kostna itp.. mozna ustawić dowolny drop dowolnych itemów :)

uQuest - Plugin do questów, komenda /q

Whitelist - Biała lista graczy, graczy do WL dodajemy w folderze plugins/whitelist, lub komendą /whitelist add nick czy też w konsoli bez /

WolfPound - Można sobie zaodoptować wilka za kasę z iconomy

WorldEdit - Plugin do edycji mapki :)

WorldGuard - Plugin do zabezpieczeń jak Cuboid, lawa woda ogień TNT itp..

PermissionsPLUS - Dawanie rangi w locie :)

MobArena - Walki z mobami na arenie

AntiXRay - Jak sama nazwa wskazuje

ObuShutTheHellUp - Filtr spamu w konsoli

PvPToggle - Pvp na życzenie

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Jak wpadniemy do prozni to tak bedzie pisac, albo cos dziwneo sie stanie np. bug ;)

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

Ja na przykład na niektórych serwerach widziałem biegającego Herobrine (kilka krotnie wpisywałem /list aby zobaczyć listę online jednak nie było tam gracza Herobrine) Biegał po świecie, nie podchodziłem bo bałem się, że mnie zabije. Możliwe, że zabił go właśnie Herobrine we własnej osobie :)