Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Z wystartowaniem

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc.

mam problem z wbiciem do gry .

Loguje sie bez problemow wchodze na serwer i na room a gdy daje start wyswietla sie napis in game i po 3 sekundach znika a ja nadal jestem w lobby roomie wie ktos o co moze chodzic??

Prosze o pomoc z gory dzieki

Specjalista
Opublikowano

nie, często server alpha się buguje, wystarczy przejść na inny server, no na Bravo,

@up: po co reinstal? ludzie nie wszystko da się załatwić reistalem, na to on sam pewnie wpadł

@down tak, tak..... najlepiej napisać zrób reistall i nabić sobie posta, a problem zostaje

ale dobra.....

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

UP nie zawsze kurwa wejście w inny serwer pomaga ...Po co ma czekać 2 godziny aż mu pomożemy jak może zrobić w tym czasie reinstala ..Pozdro

Opublikowano

wedlog mnie wbijasz na serwy ktore maja juz koncowke meczu wbij na serw z waiting na niebiesko i niech wszyscy wystartuja rowno ja tez tak mnialem i jak to nie poskotkowalo to wylaczalem gre i tak po spokojnej minucie wlaczalem znowu jesli to nie poskotkuje to polecam antywirka jakiegos

Opublikowano

jeżeli reinstal nie pomógł ..

Spróbuj formata dysku zrobić , pobrać instalke z oficjalnej strony CA i zainstaluj.

Powinno pomóc ;)

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

no a jak ma być w grze bez okienka ?! - LOL

podaj lepiej osiągi swojego neta bo chyba masz za wolne łącze a jak nie to szukamy problemu dalej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

dalem tak... mam lacze 1 mb z orange ale na starym kompie combat mi dziala tylko sie dlugo wczytywal. kupilem nowego kompa mialem nadzieje ze pogram sobie w combata a tu lipa;/

Opublikowano

Kurwa poco rozpieradalać całego kompa ??

Format , reinstal Ca ???

Jak kurwa można zmienić serv , albo poczekać.

Nexon ma Faile że 1-3 H maximum gra nie działa NIGDZIE.

Ale najczęściej właśnie Alpha.

Ale....Jak nie zadziała zrób reinstal tego.

A jak nie to coś z netem u cb.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a to cos da jak poczekam 2 tygodnie zeby router zlapal dobry sygnal?? kolega mi mowil ze trzeba troche poczekac zeby router dobry sygnal zlapal (jbc mam routera 1 tyg

taa krowy latają ..

To bzdura

A instalowałeś nowe stery z rutra ..?

I sieciówki ??

Opublikowano

mialem podobny problem 2 dni temu u mnie przyczyna bylo to ze chcialem ulepszyc bron i sie nie udalo gdy ja zalozylem nie moglem wejsc do gry sproboj zdjac bronie i sprobowac wejsc :> mi to pomoglo :D

054p.png

Zbieram TYLKO +

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

a więc jaka jest odp ?

co trzeba zrobić by działało ?

bo żaden z wyżej wymienionych sposobów nie działa

Moje Statystki Kont Na Combat Arms EU

1. Konto --> http://en.combatarms...ickName=RamizPL--> RamizPL

2. Konto --> http://en.combatarms...ckName=L4ndryna --> L4ndryna

3. Konto --> http://en.combatarms...ame=Unbelievale --> Unbelievale

Nexon Blokuje ci konto za dobrą grę ? Nie daj się Pisz sprzeciw !

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, ja jak tak mam to zmieniam serwer i po problemie, reinstale nic nie dadzą, wchodź do roomów z Waiting, serwy się bugują, wina Nexona. Może być coś z netem, być może masz spory ping. Spróbuj wyłączyć zbędne procesy, antywia, zaporę, pewnie nie pomoże, ale nie zaszkodzi spróbować. Spróbuj odpalić z GameBoosterem.

Bywalec
Opublikowano

Moim zdaniem to u CB wina neta. Pewnie masz internet mobilny na limit danych jeśli z orange 1mb. Powiem tak. Mobilne to syf na PC do grania. One są tylko do poklikania popisania i popatrzenia na necie. Też tak miałem ale jak zmieniłem ip przez VPN. Wtedy było 200kb/s a tak lagowalo na CA NA, że był taki sam problem.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

No to wina internetu bo robiłem reinstalke. formata nawet nowy Dysk kupiłem i Kartkę graficzną że powinno śmigać jak głupie a tu lipa.

mój Internet To Orange FreeDom 1 mb/s

ale powiem wam szczerze że tylko z CA jest taki problem bo inne gry wszystko fajnie chodzą np. teraz gram w League of legends i wszystko mi śmiga a to ma prawie takie same wymagania. Więc nie wiem co jest :/

a tym Gamebooster robiłem bawiłem się w tym wszystkie te połączenia co tam są brałem i nic :/

Też tak miałem ale jak zmieniłem ip przez VPN. Wtedy było 200kb/s a tak lagowalo na CA NA, że był taki sam problem.

możesz bardziej rozwinąć ten temat co zrobiłeś ? może to mi pomorze bardzo chętnie bym spróbował wszystkiego

Moje Statystki Kont Na Combat Arms EU

1. Konto --> http://en.combatarms...ickName=RamizPL--> RamizPL

2. Konto --> http://en.combatarms...ckName=L4ndryna --> L4ndryna

3. Konto --> http://en.combatarms...ame=Unbelievale --> Unbelievale

Nexon Blokuje ci konto za dobrą grę ? Nie daj się Pisz sprzeciw !

Opublikowano

możesz bardziej rozwinąć ten temat co zrobiłeś ? może to mi pomorze bardzo chętnie bym spróbował wszystkiego

jemu chodzi o to że gdy grał na CA NA (Amerykańska wersja) to zmieniał IP bo inaczej by nie pograł.

z netem 1mb, nie pograsz w CA, u mnie niekiedy na 4mb trafi się "lag" a sprzętowo dźwigam BF2 na Ultra...

jeśli można to proszę aby nie odkopywać tematów... jednakże rozumiem że mogłeś znaleźć ten temat w googlach, więc nie wyniosę z tego konsekwencji.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...