Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chciałem wejśc na moje nowe konto a tu pisze że jest zablokowane więc weszłem na e-maila a tu meil

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto ---------- z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Handel w rzeczywistości ----------- s16

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

Czy jest jakaś moźliwośc odzyskania konta ? Prosze o podpowiedź co napisać do suportu

za duzo linijek.

Opublikowano

a to prawda? handlowałeś w rzeczywistości tą postacią? czy może ją kupiłeś skoro to" nowe "konto.

nie masz dowodów na unbana, oni zapewne mają. ja myślę, że nic nie możesz już zrobić.

Opublikowano

kumpel który miał wcześniej to konto napisał na wołaj że go sprzeda ale nikt nie napisał więc dał je mi więc nie było żadnego handlu

za duzo linijek.

Opublikowano

nic nowego. team metina zbanował Cię żeby uniknąć niezabezpieczonych transakcji, czyli oszustw itp.

ich to nie obchodzi, czy handlowałeś się z nim czy dał ci za darmo i jest ok.

trzeba było wystawić na allegro, a nie pisać na metinie.

szanse na unbana są nikłe, bo team ma dowody. a to, że wy bawicie się w taki głupi sposób kontem nie powinno ich obchodzić.

Opublikowano

Nie odbanują ciebie, polski support jest pełen noobów.

Jak ja napisałem GM---- Wita. To na następny dzień miałem bana, i liczny spam do supportu nie pomógł.

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie odbanują ciebie, polski support jest pełen noobów.

Jak ja napisałem GM---- Wita. To na następny dzień miałem bana, i liczny spam do supportu nie pomógł.

noobki z teamu biorą to zabradzo na serio ...

Opublikowano

Lepiej z GM nie zadzierać bo to poważni ludzie xD

Nigdy nie pisz na chacie w metku , ze sprzedajesz konto zawsze jakiś n00bek się znajdzie co zrobi SS i po ptokach ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...