Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360 elite

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Xboxa 360 elite i mam problem z podlaczeniem go do netu :/ mam kabel (rj45 orginalny) , router (mac x'a wprowadzony ) . Kombinowalem na wszystkie sposoby ale niewychodzi mi xD mam prośbe czy ktos wie jak to zrobic i moze mi to opisac w sposób jak dla debila ( prosty zrozumiały) . dzieki z gory

Opublikowano

=.= to byla głupia odpowiedz podłaczylem wszystko jak cie to intersuje co mam podlaczone to powiem ci ze mam podlaczone 2 pady ale to jest tak samo bez sensu jak pytanie o podlaczenie kabla

Opublikowano

haha sory ze tak to ujme ale ty chyba niewiesz co to jest router :/ czy nie mogl by mi odpowiedziec ktos kompetentny ??

kolego router rozdziela sygnał internetu na wiele urządzen ( pc , xbox , psp , komorka z wi-fi , ps3 itp) i ja nie prosilem o rade wojka tylko jak to ustawic w xbox'sie w ustawieniach polonczen itp. prosze o rade tylko na temat xboxa.

prosze nie piszcie takich bzdur jak kolega z bialystoku ;) i pozdro dla niego xD

Opublikowano

z mojego postu wynika wszystko co trzeba wiedziec

1 .

mam kabel (rj45 orginalny) , router (mac x'a wprowadzony ) . Kombinowalem na wszystkie sposoby

2 .

ale kabel podlaczyles ? czy kabla nawet nie podlaczyles ? :P

3 .

zadzwon do dostawcy internettu aby odblokowal dostawe internetu do xboxa

4 .

router rozdziela sygnał internetu na wiele urządzen ( pc , xbox , psp , komorka z wi-fi , ps3 itp)

no to tak 1 i 4 to wszystkie wiadomosci jakie sa potrzebne do pomocy mi

a 2 i 3 to zwyczajne nabijanie postow według mnie niemasz wiedzy i nie czytasz ze zrozumieniem ;]

bo dostawca internetu nic niema do tego czy podlacze xboxa do netu , pytanie o kabel to bylo nabicie posta chyba albo twoja inteligecja bo jesli pisze ze probowalem wszystko to znaczy ze podlaczylem rowniez kabel ,

i prosilem o instrukcje odnosnie xboxa w srodku w ustawieniach

PS. jesli tak wlasnie odpisujesz innym uzytkownikom to sie nie dziwie ze masz 700+ postow

Opublikowano

ale nie ustawia panie madry dla tego prosze o tuta , czaisz daj mi odpowiedz jak to ustawic a nie wytykasz błedy

i umiem czytac , nic nie napisales madrego tylko mowisz ze samo ma sie zrobic

wyobraź sobie taka sytuacje wchodzisz do sklepu .media expert,media markt kupujesz jakis zajebisty turbo mixer niewiesz jak on dziala pytasz sprzedawcy jak to wlaczyc a on

-podlaczyl pan kabel ?

- no oczywiscie i nadal nie chodzi tak jak powinno

- a to sprawa jest jasna musi pan poprosci dostawce pradu zeby zezwolil na to użadzenie.

to jest bez sesu czaisz ?? w 2 lub 3 postach poprosilem o to bys wyjasnil to jak to sie ustawia nie ze powinno samo sie zrobic tylko jak to ustawic w xboxsie a ty mi odpisujesz na to ze

xbox sam moze(musi) ustawic siec jak tylko podlaczysz ...
Opublikowano (edytowane)

dzieki mistrzu xD zaraz to przetestuje ale dzieki bo kolo co mi napisal up to nienajlepiej ogarnia temat ;p

@edit bayer ;p zadzialalo thx

Edytowane przez anzek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...