Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]

hipek58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko jeżeli chce kupic kbota na stronie kbotik.com to musze napisac do typka na skype ?? A jeśli tak to paysafecard moze być kupiony za PLN ?? Proszę o szybką odpowiedz !!

Z góry dzięki ;pp

Pozdrawiam Hipek !!! www.youtube.com/GameUnrealTV

Opublikowano

Masz w dziale poradniki wszystko :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Wchodzisz na Kbotik.com>>>Zmieniasz język na jaki chcesz (chyba, że znasz ruski ;])>>>wchodzisz w "buy" i tam masz adresy skype adminów>>>Dodaj ich do znajomych>>>Napisz "I'd like buy Kbot", lub cokolwiek mniej milszego ;)>>> Podaj mu customerID z Kbot CC>>>Podaj kod z PSC/Ukash(za 20zł, musisz mu powiedzieć, że to 5 euro, choć pewnie już przyzwyczajony jest ;))>>>Aktywuj licencję po tym, gdy admina napisze "(Xxxxxxxto jest customer ID) +5">>>Enjoy!

Opublikowano

Wchodzisz na Kbotik.com>>>Zmieniasz język na jaki chcesz (chyba, że znasz ruski ;])>>>wchodzisz w "buy" i tam masz adresy skype adminów>>>Dodaj ich do znajomych>>>Napisz "I'd like buy Kbot", lub cokolwiek mniej milszego ;)>>> Podaj mu customerID z Kbot CC>>>Podaj kod z PSC/Ukash(za 20zł, musisz mu powiedzieć, że to 5 euro, choć pewnie już przyzwyczajony jest ;))>>>Aktywuj licencję po tym, gdy admina napisze "(Xxxxxxxto jest customer ID) +5">>>Enjoy!

Masz plusika ode mnie bo chcialem się tylko dowiedzieć czy mogę zapłacić psc za 20 zł ;) A co do kontaktow na skype to już mam ;)

Pozdrawiam Hipek !!!

Opublikowano

Plusika nie ma, opisałem wszystko, żebyś nie pytał o drugą rzecz :)

Masz juz dalem bo zapomnialem xDD

Opublikowano

To dobre, pytać się o bota i podpisać się nickiem z gry... Jeszcze nawet link do yt dałeś... Ja tam bym wolał, żeby jednak część osób nie wiedziała, że lecę na bocie.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze