Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BUG misja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie,mam 32 lvl , wykonuje misje z chorym bratem,zdobyłem zioło lecznicze i wątrobę,dałem do strażnika lecz napisał ze " zgubiłem " ,zdążyłem z czasem , potem 2 raz dropilem,droplem zioło,potem 1 wątrobę i pisze ze jeszcze jedna trzeba droplem jeszcze jedno lecz spadła na ziemie nie miałem miejsca i pisze ze mam iść mu zanieść to żeby zrobił lek dla strażnika,ale jak daje na niego nie ma opcji z strażnikiem o co chodzi?,i jeszcze jedno mam 32 lvl i nie mogę wykonać strony pamiętnika u Uriela,trzeba skończyć te misje co wcześniej zadał,czy nie?

967502.jpeg

Opublikowano (edytowane)

To wiem, doszedłem 12 minut. czas to 20 minut.

@@@Edit

zrobilem kazda misje z biologiem i dalej nie moge..

Edytowane przez TechAvis
967502.jpeg

Opublikowano

Myśle ze to winna kapitana,nie mam u niego pare misji,zrobie misje i zobacze,z tym bratem zglosze.

967502.jpeg

Opublikowano

Musisz zrobic wszystkie misje u tych NPC, do ktorych podchodzisz wykonujac aktualna misje, bo inaczej beda bugi gdyz na PL nie jes to dopracowane i trzeba wykonac najpierw wszystkie misje u wszystkich NPC zeby tamta weszla pomyslnie :) W supporcie tez ci odpisza podobnie jak napisalem ja i koledzy wyzej - napewno nie odbuguja misji bo ona nie ma bugow :)