Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak wasi koledzy odbieraja to ze grasz w minecrafta??

U mnie sie smieja ze jest z pikseli ale mam to gdzies.

Podzielcie sie tym i co robicie by temu zaprzeczyc.

U mnie to jest tez troche dziwne bo jeden kolega gral w tibie WTF??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No, cóż widocznie dzieciństwo twoich kolegów jest/było zryte. ( bez obrazy ) Albo nie stać ich było na klocki lego. Bo mi osobiście Minecraft kojarzy się z Lego :) Niech najpierw zagrają w Minecrafta I TO UDOWODNIĄ !!!

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Mnie to wawli że ludzie śmieją się z minecrafta . Ja gram grałem i będę grał nie obchodzi mnie to że ktoś śmieje się z tej gry.

Mam tam kilku kolegów którzy ogarniają MC :)

sygnaax.jpg

Sygnaturkę wykonałem sam :)

Opublikowano

U mnie jest tak: Moj najlepszy kolega gra ze mną w minecraft i się do tego przyznajemy(Staramy się namówić innych do gry)Lecz są takie osoby (młodzi piłkarze xD)Które oczywiście się śmieją,ale z moiego kolegi, ja go bronię, ale oni tylko z niego, to że ja gram olewają, bo mnie zdaniem innych bardziej lubią ;p

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

U mnie było tak że najpierw wszyscy się śmiali z mine jak jeden kolega z nim do szkoły przyszedł...Nawet ja się z niego śmiałem co dziwne...Po jakimś miesiącu większa połowa co się z niego śmiała zaczeła w niego grać nawet 1 koleżanka od czasu do czasu zagra w minecraft... :)

asgsag.jpg
Opublikowano

U mnie było że koledzy się śmiali a teraz z kolegami mówimy ludziom co się śmieją że do tej gry trzeba wyobrażni i kreatywność.

Peace.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Mój kolega po dziesięciu minutach tłumaczenia nie wiedział jak się kilof robi -.- Ale wgrałem mu x raya i od razu mu się spodobało:d . Inni nie mają czasu, grają w Metina2. Jakoś mnie nikt nie wyśmiewał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...