Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ticket

popi68

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co ci napisali. Jasnowidzami nie jesteśmy.

wyjebisty3rr0r.png

Mam zbugowanego WR. W grze jest dobrze. Mam 18 lvl. Na stronie pisze, że mam 19 lvl. xxxxxDDDDD

Jeśli pomogłem daj +, to nie boli, ale na pewno komuś pomoże. ^-^

Zbieram +, nie -

Moje mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/400559-mode-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2848579__fromsearch__1#entry2848579

http://www.mpcforum.pl/topic/400888-mod-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2850796__fromsearch__1#entry2850796

Moje TuT-y:

http://www.mpcforum.pl/topic/402618-tut-wszystko-o-zombie/page__p__2864308__fromsearch__1#entry2864308 ----------------------------------------------- 14mcaau.png

Opublikowano

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We are aware of the issue with players not receiving the promo codes from the Promotion. Upon investigation, it appears that you are qualified to receive 1 promo codes for the purchases made. Unfortunately, we are unable to add promo codes into your account. However, please choose your weapon from the following list and we will be able to add it into your account inventory:

XM8 - 30 days

CX4 Storm - 30 days

Kamakazi - 30 days

AW50F - 7 days

Javelin - 30 days

If you are unhappy with the above mentioned weapons, you also have an option of choosing 10,000 dinars for each promo code you qualify for.

We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused and appreciate your patience and understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Pison

War Rock Customer Support Team

www.gamersfirst.com/warrock

www.gamersfirst.com

xxxxp0w3rxxxx.png

plus.png

Opublikowano (edytowane)

Narazie nic nie odpisuj , zapewne napisali że przyjeli zgłoszenie i że dziękują za kontakt. Ale że musisz byc cierpliwy i czekać na ostateczna wiadomośc. Licze na - :)

@down

Wydaje mi się że mu chodzi o tą wiadomośc która przychodzi odrazu po wysłaniu ticketa , przynajmniej tak wywnioskowałem z tego co napisał. Poip68 cz ta wiadomoś wyglądała tak? Thank you for contacting GamersFirst Payments Support. We appreciate you taking the time to contact us.

We have forwarded this request to the appropriate staff for resolution. Please make note that it may take some time for this issue to be resolved.

We greatly appreciate your patience and your understanding.

Best Regards,

Robinhood

GamersFirst Payments Support

www.gamersfirst.com

Ja nie mogę i jakiś noobek + dał...

Paypal Payments Accepted Through Playspan Worldwide! Click Here!

Having Trouble Using Paypal? Click Here!

Edytowane przez FuckFcBarcelona

Osoby które najbardziej szanuje na forum

Razor130

Muter81

Anonymous

Wrrr

CODER_BEST

xArtemzx

AdrenalinaPL

Liczę na -

:)

Opublikowano

W odpowiedzi zwrotniej napisz że chcesz jakąś z tych broni:

XM8 - 30 days

CX4 Storm - 30 days

Kamakazi - 30 days

AW50F - 7 days

Javelin - 30 days

lub 10k dinarów

@down tak

pozdrawiam heniuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...