Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2

battlelord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak dzisiaj rano chciałem sobie wbić na moja postać ale za każdym razem jest "sprawdź swoje wejścia" nie wiem o co chodzi pasy pisałem dobrze, wielokrotnie sprawdzałem. W IS nawet tez sie zalogować nie mogę Help me!!!!!

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Opublikowano

Normalnie pisze sprawdzałem i bez caps look'a. Wczoraj grałem normalnie a pisać to potrafię

Opublikowano
Może ktoś Ci zakośił konto... biggrin.gif

Co w tym śmiesznego?

Battlelord poszperaj na stronie może znajdziesz odzyskiwanie konta przez e-mail.

Radzę użyć translatora.

pozdro

Opublikowano

Mam link h t t p://61.160.212.12/ChangePSD.php?jdfwkey=o5atd. Ale nie wiem o co chodzi z tym 注册身份证号-Rejestracja numeru identyfikacyjnego i 修改身份证号(买卖号的请修改身份证号,避免纠纷产生,如果不改就填旧的!!!注意!!!)-

Zmiana numeru identyfikacyjnego (sprzedaż jego numer z wnioskiem zmiany, aby uniknąć sporów wynikających z, jeśli nie zmienił na stare składowiska! Uwaga!)

Opublikowano

Nie normalnie mam. A ten link co dałem to na zmianę hasła:( a ja chcę na odzyskanie przez e mail:(

Opublikowano

Tak wiem o tym ale normalnie pisze. Jak ktoś da linka do odzyskania konta przez e mail dam 5:)

Opublikowano

Ale to niejest prypadek pare osob w tym samym momecie wylogowalo mnie tez zaraz po noeffect to sie stalo moze jakis keylogger byl na berlinie albo moze czesciowo juz banuja polskie ip czy to jest serv europejski ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• Dodaj nową pozycję...