Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rulekta

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

musisz kliknąć EXIT ale możesz tylko podczas ładowania się tego czerwonego paska jak ruletka zacznie się kręcić to już nie możes wyjść. Chociaż niektórzy też pisza że w tym czasie też nie moga wyjść, ale jeśli wtedy nie możesz to juz nic nie wskórasz nie ma na to sposobu

Edytowane przez Nitaki

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

Bijesz rekord swiata w expieniu, ze nie mozesz poczekac 20 sekund? W wielu przypadkach jest to zabugowane, mi zadko udaje sie opuscic ruletke.

Opublikowano

Bijesz rekord swiata w expieniu, ze nie mozesz poczekac 20 sekund? W wielu przypadkach jest to zabugowane, mi zadko udaje sie opuscic ruletke.

No dokładnie :D:D.Dużo graczy się pluje że bym wychodził z tego bo nie ma czasu.20 sek to dużo jak w 3 min przechodzimy Dt:D

Opublikowano

Ja miałem rozdzielczość na full to tez ani razu chyba nie udało mi się wyjść po przez EXIT, zmień rozdzielczość na 1100 - 800 mi pomogło teraz cały czas mogę wychodzić. rolleyes.gif

Opublikowano

zmień na taka, która będzie Ci odpowiadała i rozwiąrze Twój problem ;p spróbuj raz, drugi i bd git w końcu ;)

ehh.:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...