Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Mapka testowa TxT Packów...

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich którzy zajrzeli do tego tematu i tych którzy nie zajrzeli również ale do rzeczy.

Chciałbym przedstawić wam mapkę na której będzie można sprawdzić ja wyglądają wszystkie klocki/przedmioty na danym texture packu.

Mapkę znalazłem na innym forum nie podam linku z wiadomych przyczyn ;p i troszeczkę ją podrasowałem aby były dostępne wszystkie klocki.

W skrzynkach znajdujących się obok można znaleźć wszystkie pozostałe przedmioty których nie dało się postawić.

Zachęcam do pobierania :)

Oto kilka SS:

Wszystkie klocki:

calz.png

Skrzynka nr 1.

1skrz.png

Skrzynka nr 2.

2skrz.png

Podest na którym można zrobić SS :)

podty.png

Download:

Pobierz.

SKAN:

Klik.

Opublikowano

Przyda się ;). Zastanawiałem sie skąd wszystkie txt packi miały takie same ss'y ze swoimi teksturami xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dla mnie nieprzydatne, z reguły autor dodaje screeny. Ale tak czy tak, profesjonalnie jest to wykonane. W życiu nie wpadłbym na taki pomysł z podestem dzięki któremu można robić screeny. Taka mapa jest moim zdaniem dla autorów texture packów aby zrobili screeny. Ale dzięki podestowi pobieram.

Opublikowano

No to jest stworzone głównie dla autorów TxT ale ja też chciałem zobaczyć wszystkie klocki na danym txt żeby zobaczyć co jest do dupy i ewentualnie sobie edytować :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Fajnie, fajnie. Ale dajcie na mediafire w [link ] [/link ] (bez spacji)

nCTI1.png

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

a6f26eda907303c67515c63694e90d86.jpgKliknij w sygnaturke i dodaj diament. To nic nie kosztuje.

Zbieram Me Gusta (Lubię To)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie Ładnie szkoda że nie twoje ale i tak dam ci plusa za publikacje :)

Opublikowano

Ja podziekuję :)

Przyda sie do mojego TexturePack :)

Szykuje już do 1.8 :P

Mam texturke SilverFish ; P

Ale nie tego CośTamMan :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tego szukałem! Wielgachny plus lub minus (zależy co zbierasz) poleciał... Chociaż równie dobrze można pobrać TooManyItems'a i sprawdzać po kolei, ale po co się męczyć?

sygnan.png

Piszę poprawnie po polsku pisze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...