Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms US

bohomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem zagrać w amerykańską wersję CA. Wszystko dobrze - zarejestrowałem się, pobrałem grę, ale jak chcę się zalogować to mam taki komunikat.

90908322380359071953.jpg

Proszę o pomoc.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano (edytowane)

Jest blokada dla Europy (sam próbowałem) nie da się tego obejść !

PS: kur*a m*ć dlaczego oni mają taki zajebisty wygląda ekranu logowania ...... :angry:

Edytowane przez Ed Dog
Opublikowano (edytowane)

nie mozesz grac na US (mają blokadę na nasze ip)

edit: oni mają i na takie coś sposoby

Edytowane przez V1p3R0s
xVirhordx.png
Opublikowano

Ale używam HotSpot Shield, z którym gra niby chodzi.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Jak piszę ,że się nie da to się nie da HotSpot nie działa ten drugi sposób też nie działa. Jeżeli masz TP tak ja w tej chwili bo siedzę u babci to możesz zmienić na IP amerykańskie przez stronke TP ,ja wczoraj zmieniłem to do mnie zadzwonili i było "Proszę o nie zmienianie adres IP. Wraz je nie dostosowania się do prośby.Poniesie Pan/Pani odpowiedzialność karną"

w wiesz dlaczego nie da się zmienić Ip?

bo korupcja internetowa szerzyła by się na skalę milionowa - miliardową dochodziło by do takich oszustw ,że o ja pierdziu...

Opublikowano (edytowane)

można zagrac w wersję NA :)

dzisiaj grałem... udało mi się obejść..:)

tutaj jest mój profil

To jest ukryta treść, proszę

jedyny minus jest taki, że trzeba zmienić to IP.. ale tym sposobem którym ja to robię po jakimś czasie restartuje się połączenie VPN..bo to o takie obejście tutaj chodzi...i gra się laguje.... jeżeli tylko znajde sposób, aby to połączenie się nie restartowało (chyba że ktoś z forum wie coś o VPN to niech napisze) to dam tutaj poradnik jak zagrać :)

edit.

już wiem dlaczego wyłacza neta... ponieważ darmowe tunele VPN dają kilku minutowe dema swoich możliwości..i mniej więcej po takim czasie gra sie laguje..jak ktoś znajdzie dobry, działający tunel VPN to będziemy mogli grać na NA :)

PS.

poza tym grając tam dzisiaj w ten nowy tryb to się załamałem... nie znajdziecie roma BEZ HACKÓW !!!!! każdy robi wszystko żeby uzbierać jak najwięcej play pointów... grałem dziś z rank_37.gif i napierdalał na telekilu...przez ściany walił szok..:) nawet nie myślę co będzie u nas jak to wejdzie :)

Edytowane przez ILoveVomitI

ehh.:)

Opublikowano (edytowane)

Hot spot nie działa ze zmianą IP musisz AOLem jechać chociaż sam aola nie testowałem (nie chciało mi się bawić)

PS: kur*a m*ć dlaczego oni mają taki zajebisty wygląda ekranu logowania ...

Da się zrobić swoje tło tylko że nie wiadomo czy nexon nie jebnie banna za tykanie się plików

Edytowane przez Nitaki

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

aol też nie działa ;)

mam 2 sposoby żeby dało się zagrać na NA działające na 10000%. tylko jeden resetuje połączenie z netem po jakimś czasie a przy drugim jest wszystko ok i mniej wgl zabawy tylko że klikając w grze f5 czyli start nie wchodzi do rooma...:(

Opublikowano

PS.

poza tym grając tam dzisiaj w ten nowy tryb to się załamałem... nie znajdziecie roma BEZ HACKÓW !!!!! każdy robi wszystko żeby uzbierać jak najwięcej play pointów... grałem dziś z rank_37.gif i napierdalał na telekilu...przez ściany walił szok..:) nawet nie myślę co będzie u nas jak to wejdzie :)

Nie doczytałem tego, ale to przecież nie tryb ma na to wpływ...

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano (edytowane)

Nie doczytałem tego, ale to przecież nie tryb ma na to wpływ...

chodzi o nowego FT

up i działa ?!

ok ma tego mulit coś tam zobaczymy

!

Edytowane przez Ed Dog
Opublikowano

zmiana IP przez programy nie pomaga tym którzy mają stałe IP...bynajmniej mi.. muszę zmieniać przez tunele VPN tylko niestety ciężko znaleść dobry i darmowy..ale to jest najlepsze i najprostsze rozwiązanie :) i działa na 1000% ;)

ale spróbuje jeszcze tym multi hide..

Opublikowano

Zavetti podasz link do tego programu którego używasz ? patrze na necie ale jest tego tyle że szok...

Opublikowano

Zavetti podasz link do tego programu którego używasz ? patrze na necie ale jest tego tyle że szok...

nie. Skoro masz "tyle tego, ze szok" to zaoszczedz mi drogiego czasu w kafejce..

Opublikowano

bo masz pewnie stałe IP tak jak ja i nic nie da ten program..działa tylko na zmiennym IP a na dynamicznym nie. trzeba przez VPN.