Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecane Gry

exnatioon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka możecie doradzić w jakie gry możemy pyknąć z kumplami np za pomocą hamaczka każdy typ gry wchodzi do spisu chodzi o grywalność itd narazie popierdzialismy w Serious Sama pierwsze starcie,drugie i 2 jedynym haczykiem jest sprzęt jeden z kumpli ma dość wysluzona maszynke procek 1,8 ghz ram 512 karta 128mb możecie pomoc ?

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Możecie spróbować Hidden & dangerous, ale nie wiem czy przez hamachi sie da.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Możecie spróbować Hidden & dangerous, ale nie wiem czy przez hamachi sie da.

MEtin totalnie odpada . Hidden napewno sprobojemy teraz do listy doszło :Comand &Conquer Generals, Zero Hour do tego Age Of Empires 3 i Swat ale gdybyście tylko znali jeszcze jakies gierki to podsyłajcie niekoniecznie z tymi wymaganiami moga byc ciut wiekszę moze jakos odpala ;]

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Rise of Nations zarabista strategia.

Warcraft 3 : Reign Chaos lub Frozen Throne ;)

Diablo II

Earth 2140,2150,2160.

FarCry .

GTA

Twierdza ;) fenomenalna strategia.

jqeuR.png

Opublikowano

Twierdza ale jaka Krzyzowiec stal sie nudny po okolo 15h ;/ , Diablo kusi ale najbardziej Far Cry napewno jest opcyjka Co-Op a i + za kompilacje

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

splinter cell chaos theory,double agent,conviction

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

GTA SAMP oraz Terrorist Takedown, Tactical ops NFS U2 i może udźwignie MW. Ja na gorszym sprzęcie w te gry bez lagów grałem. aaa i oczywiście cała seria battelfield czyli 1942 i 2142 i battelfield 2

Opublikowano

GTA SAMP oraz Terrorist Takedown, Tactical ops NFS U2 i może udźwignie MW. Ja na gorszym sprzęcie w te gry bez lagów grałem. aaa i oczywiście cała seria battelfield czyli 1942 i 2142 i battelfield 2

Kilka poradnikow i stworzylem server SAMPA swietna zabawa GameModa zassalem z oficjalnej stronki 7000Objective wyglada super , Gdyby Ktos chcial z nami zagrac w cokolwiek zapraszam an hamachi Id;Kurzoki Pass nie ma . Co do Terrorist Takedown niestety Only Single NFS blakc edition z Empiku po cenie za grosze ;] . BF 2 wg gier online ma kosmiczne wymagania wiec do niej nie podchodze mam nadzieje na kolejne propozycje :)

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

exnatioon mówisz że nie pójdzie battelfield ? Ja na kompie win XP 512 ram athlon 2600+ 1.7 ghz i karta 64 MB grałem w battlefielda gta i się nie cieło.

Wymagania są takie więc błagam cię pójdzie

1.7 GHz CPU

512 Megabajtów RAM'u

128 MB akcelerator grafiki 3D z Pixel Shader 1.4

2.4 GB wolnego miejsca na dysku

DirectX 9.0c

8X Prędkości DVD-ROM

Karta dzwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c

Mysz

Klawiatura

Internet 128 kbps

Opublikowano

Dordo Herosa 3 nie musisz chyab nikomu opisywac jest to klasyk nad klasyki i chyba 90% ludzi napierdzielalo Kampanie i dzikie hot seaty chodzi mi o cos nowego heros na hamaku ;/ lepiej zasiaść przy jednym kompie ponawalac w herosa badz civa 4

BF 2 ?

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

wiedzmiń 2 :P

puknij się w łeb i przeczytaj pierw co on napisał....

@top

spróbuj Diablosa 2, GunZ'a lub CoD'a 2(Call of Duty 2)

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...