Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO WAZNE] Zmiana w systemie anty botowym

piotrekp10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci,

W ten czwartek, dnia 04.08.2011, przeprowadzimy ważną aktualizację w grze. Dlatego tym ogłoszeniem chcielibyśmy Was przygotować na dwie zmiany.

1. Zmiana w systemie anty-botowym.

Od poniedziałku, dnia 08 sierpnia 2011, będziemy korzystali z następującego systemu w grze:

* Nowe konta, oraz konta, które nie są starsze niż 4 tygodnie, zostaną niezwłocznie usunięte z gry, jeśli wykryjemy na nich działanie BOTów.

* Konta starsze niż 4 tygodnie spotkają się ze zmienionym systemem klasyfikującym:

Poziom 1

Gracze będą banowani na 1 dzień, na koniec danego dnia otrzymają kod CAPTCHA, by się ponownie zalogować na swoje konto. Na tym poziomie gracze stracą również:

* 20% punktów doświadczenia,

* 10% punktów poważania,

* 33% kredytów,

* 100% kwoty z Jackpotu,

* 100% energii do wrót,

* a przez okres 7 dni będą mogli zbierać skrzynki tylko co 30 sekund.

Poziom 2

Tu znajdą się gracze przyłapani na używaniu BOTów, po klasyfikacji do poziomu 1. Następuje ban na 7 dni, po tym czasie otrzymają kod CAPTCHA, by się ponownie zalogować na swoje konto. Na tym poziomie gracze stracą:

* 50% punktów doświadczenia,

* 50% punktów poważania,

* 50% kredytów,

* 100% kwoty z Jackpotu,

* 100% energi do wrót,

* a przez okres 30 dni będą mogli zbierać skrzynki tylko co 60 sekund.

Poziom 3

Tu znajdą się gracze przyłapani na używaniu BOTów, po klasyfikacji do poziomu 2. Ci gracze zostaną na stałe usunięci z gry.

Ponadto gracze, którzy się znajdują w starym systemie zmienią grupy:

* Poziom 4 przejdzie do nowego Poziomu 3

* Poziom 3 przejdzie do nowego Poziomu 2

* Poziomy 2 i 1 przejdą do nowego Poziomu 1

Tacy gracze nie zostaną ponownie ukarani, ale jeśli po tej zmianie wejdą na wyższy poziom to oczywiście otrzymają nowe kary.

Flash 10

Zarówno na stronie gry, jak i na mapie Flash zostanie zmieniony na Flash 10.

Co to oznacza?

Gracze korzystający jeszcze z Flash 9 będą mieli trudności z graniem. Dlatego prosimy Was o aktualizację swoich wtyczek Flash Playera do najnowszej wersji, którą możecie znaleźć tutaj:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Wkrótce kolejne nowości!

A w tym wątku możecie na ten temat porozmawiać - DYSKUSJA

Wasza ekipa Dark Orbit

Co o tym myślicie? Może być nieciekawie :)

Opublikowano

Zrobili nowe zabezpieczenia, ludzie wymyśla nowe metody na ich ominięcie. Takie jest moje zdanie.

Albo ta wiadomość jest zwykłym fake'm i ma na celu nastraszyć ludzi używających boty.

headerlogoc.png

Opublikowano

Chociaż Jackpot mogli by mi zresetować :)

EDIT:

Lepiej uważać, datę mogli lekko naciągnąć, system wprowadzą np. dzisiaj, a wszyscy będą chcieli wykorzystać swoją energie/licencje i w ten sposób wpadną.

To tylko spekulacja ale na miejscu BP ja bym tak zrobił .

headerlogoc.png

Opublikowano

I co? Nowy system anty botowy? To nie jest nowy system, to są nowe kary, czego sie tu bać.. pff.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja przestaje bocic.Szkoda mi konta.

Jest ryzyko jest zabawa ;) Ja przynajmniej do grubych muszę wybocić, jeszcze tylko 8 PP :) No i kilka wrót złożyć, trochę rsb i empek kupić itd... Hm... Czyżbym bocił dalej? ;D

Opublikowano

Nie, kbot nie jest bezpieczny... Dziś rano jak chciałem go nakarmić o mało nie ogryzł mi palca... A jeszcze kiedyś się na mnie rzucił... Trudno, najwyżej zakończy się jakże szacowna i wspaniała przygoda części osób z botami. ^^

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Nie sądzicie że to dziwne ? Jednego dnia odchodzi ponoć Robertadm a drugiego juz zmiany w systemie botowania to ma coś wspólnego ze soba chyba zresztą wkrótce wszystkiego pewnie sie dowiemy ...

@EDIT

Co do tego to wszystko mi pasuje ale 100 % energi do wrót to znaczy ze trzeba zrobic wszystkie wrota i wyklikac 7 sierpnia z 5-10 k energi :D ( przynajmniej ammo duzo bedzie ) :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Ludzie to są tylko zmiany. Wejdz sobie na niemieckie forum darkorbit. A jak nie wiesz jak to jak wejdziesz odrazu na forum to w linku zmień z pl na de i cie przeniesie. I tam nic nie ma o Robecie. To była tylko informacja to że nowy system został wprowadzony a wcześniej robert odszedł to nic nie znaczy. A i jeszcze jedno polacy nic w tej grze nie mogą zmienić oni mają tylko kilka praw. Czyli zwracanie wrót i coś jeszcze nic wiecej wszystko robią niemcy.

Edit

Deco ja wracam dopiero w czwartek z wakacji a mam 5000 darmowych energi + 2 alphy, 2 bety, 2 gammy wiec robote mam :D.

A i jeszcze jedno widzicie jak oni coraz bardziej zmieniają te kary za niedługo będzie albo taka kara że usuwają 100% pd i poważki albo że blokują odrazu konta jak kiedyś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...