Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie jak @UP napisał, i w dodatku chodziłeś za pewnie jedną ścieżką ciągle, lub raport i gotowe :). Skoro kupiłeś to zrób nowe konto i wybotuj nowego chara.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

Ktoś wysałał raporta Gm sprawdził i gotowe;P

Teraz nie ma Gm'ow -,-

Wszystko robią automatycznie, zawsze używałem neo i używam i nigdy nie dostałem bana ^^

Opublikowano

Tak naprawde to nie ma takiego czegos jak Auto Ban System czy jakos tak to sie nazywa ... Ktos wysyla reporta [zapewne musi wiecej osob] CM czy ktos tam sprawdza i syp.

Nie ma znaczenia czy chodzisz ta sama sciezka czy nie , ja na blackd jade bardzo dlugo i nigdy bana nie dostalem i nie musialem wydawac na neo , w blackd tez mam refillery , depositery :)

Pozdrawiam

-

Opublikowano

Ja botuje na tibiaauto od maja zrobiłem 50 kine 40 palka 40 druida i 61 sorca botuje jeszcze knightem ale tylko skiluje 87/87 ;d więc pewnie ktoś cie podkablował ; O

Opublikowano

ops chyba mam pecha kolejny ban na 30 dni właśnie wleciał do kolekcji postać 6lvl bociłem aby wyjść z rook'a -.- Się nabociłem na ratach chyba 2h czy ile nie wiem

Co jest kurde zaczynam się denerwować -.-

Opublikowano (edytowane)

Masz koleś pecha i tyle :), ja dawniej też łapałem bany, a co najlepsze od razu delete, ale to jeszcze na tibia bot ng ;], lecz teraz wracam znów do bocenia, i raczej zacznę pierw z blackd proxy :), zobaczymy :D.

Edytowane przez konrad9510

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...