Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł, oglądałem sobie na youtube jak przezyc pierwsza noc i kurwa rozumiecie zrobilem jakiś szałas, lozko i poszedlem sobie spac, wstaje kurwa a pod drzwiami jakieś zielone kutasy!! Czemu sie te gowna nie spalily, prosze o pomoc bo sie boje wyjsc z domu!

Daj MINUSA jak żresz BiGoZ

18840816194704719242316.jpg

Opublikowano (edytowane)

@up to są creepery tak jak pająki nie palą się, po nocy musisz je zabić albo poprostu grać na poziomie trudności peaceful @up szybsi ;p

Edytowane przez Cisowy

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

Ne nie, postanowiłem żadnych cheatów rozumiesz? zadnego peacyful.. jakby je ominac, prosze mi tu powiedziec bo ja mam w tej jaskini wszedzie kamien a zuzylem już kilof :/

Opublikowano

@up widać ze nowy jestes peaceful to nie cheat to poziom trudnosci bez potworow dla nowych graczy

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

rozumiem ze jak otworze drzwi to one wejda do mnie tak? a kiedy wybuchna? jak beda blisko mnie? bo stoje dokladnie przed nimi przed drzwiami i nic

Opublikowano

jak otworzysz drzwi to wejda ci do domu one wybuchaja jak sa od ciebie blizej niz 2 klocki jak sa dalej to sie uspokajają ale jak 2 raz podejdą to znowu zaczna sssssssyczeć i po chwili wybuchną i tak ciagle ;p

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

@up napisalem ci kilka razy up ze pajaki sie nie pala tez je musisz zabijac ale w dzien jak ich nie sprowokujesz to cie nie beda bic

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...