Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Market Longjuyt2

matek14231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Santarius jak ludzie chcą sobie pohandlować niech handlują lepsze to niz 100000 innych postów

Kupie stal dla woja na longjuyt2 s1 pw

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde...nie umiesz czytać, czy tylko udajesz?

Jeżeli ludzie chcą sobie pohandlować TO NIE NA TYM FORUM!

To Forum ma wyraźnie w regulaminie napisane, iż ZABRANIA się handlu na forum.

Więc skoro w prawach człowieka jest przypis, że nie wolno zabijać ludzi, to powiesz:

,,O jezu, ludzie chcą sobie pozabijać zrzucając bombę na fabrykę/kościół/szkołę/supermarket (Niepotrzebne skreślić) to chyba tak zrobić, niż jak by ich zabijali pojedynczo, co?'' Takie pierdolenie o Szopenie

reklama RMCF1902

Opublikowano
Kurde...nie umiesz czytać, czy tylko udajesz?

Jeżeli ludzie chcą sobie pohandlować TO NIE NA TYM FORUM!

To Forum ma wyraźnie w regulaminie napisane, iż ZABRANIA się handlu na forum.

Więc skoro w prawach człowieka jest przypis, że nie wolno zabijać ludzi, to powiesz:

,,O jezu, ludzie chcą sobie pozabijać zrzucając bombę na fabrykę/kościół/szkołę/supermarket (Niepotrzebne skreślić) to chyba tak zrobić, niż jak by ich zabijali pojedynczo, co?'' Takie pierdolenie o Szopenie

Dlugo sie bedziesz jeszcze wymadrzal ? Nie udawaj madrego -.- I NIE PODLIZUJ SIE Adminowi, ze przypadkiem weszles na regulamin, bo myslales, ze to cheaty do m2.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano
Kolorow uzywaja tylko Mody

Report

... milałem na czerwono ... ale mod zmienil mi na taki .. -.-

Opublikowano

kupie żądło +0/6 i kupie ebonitki +7/9

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

Nie no kurwa trzymajcie mnie bo zajebę gnoja.......CHEATY DO M2 TAK GÓWNIARZU??!! To sobie kurwa wyobraź że dzięki takim jak to nas kurwiszonie uroczo nazwałeś ,,podlizującym się adminom'' to to forum kurwa jeszcze stoi....gdyby nie my, reportujący to forum by się zaspamiło i najebało by się dzieci neo, co ty kurwa myślisz że Owned! sam wszystko załatwi? On jest modem działu, ale kurwa widzisz on nie jest w stanie sam niczego zrobić, dlatego właśnie NIEKTÓRZY starają się pomagać, w celu dążenia do lepszego bytu tego forum. Sorki za bluzgi ale mnie wk*rwił gnój.......A ja się wymądrzam tak? To znaczy, że jeśli przed wdaniem się w jakąś dyskusję staram się jakoś do niej przygotować,że używam może nieco trudniejszych słów, do zrozumienia których potrzeba IQ>50, że jak miałem średnią powyżej 4.7 (2 liceum) to od razu jestem przemądrzałym kujonkiem? Sorry, ale w tym momencie przesadziłeś kolego. Lądujesz na mojej liście Idiotów. Jesteś pierwszą osobą z MPCF! Gratulacje.

@Edit | No i na pewno nie weszłem na stronę regulaminu. Jeszcze nigdy nigdzie nie weszłem. Ciekawe jakie to uczucie....

reklama RMCF1902

Opublikowano
Nie no kurwa trzymajcie mnie bo zajebę gnoja.......CHEATY DO M2 TAK GÓWNIARZU??!! To sobie kurwa wyobraź że dzięki takim jak to nas kurwiszonie uroczo nazwałeś ,,podlizującym się adminom'' to to forum kurwa jeszcze stoi....gdyby nie my, reportujący to forum by się zaspamiło i najebało by się dzieci neo, co ty kurwa myślisz że Owned! sam wszystko załatwi? On jest modem działu, ale kurwa widzisz on nie jest w stanie sam niczego zrobić, dlatego właśnie NIEKTÓRZY starają się pomagać, w celu dążenia do lepszego bytu tego forum. Sorki za bluzgi ale mnie wk*rwił gnój.......A ja się wymądrzam tak? To znaczy, że jeśli przed wdaniem się w jakąś dyskusję staram się jakoś do niej przygotować,że używam może nieco trudniejszych słów, do zrozumienia których potrzeba IQ>50, że jak miałem średnią powyżej 4.7 (2 liceum) to od razu jestem przemądrzałym kujonkiem? Sorry, ale w tym momencie przesadziłeś kolego. Lądujesz na mojej liście Idiotów. Jesteś pierwszą osobą z MPCF! Gratulacje.

@Edit | No i na pewno nie weszłem na stronę regulaminu. Jeszcze nigdy nigdzie nie weszłem. Ciekawe jakie to uczucie....

Wiesz co, pewna kulture sie wyprowadza z domu, w tym poscie, widac czego Cie starsi nauczyli.. Masz klopoty w domu ? Nie masz gdzie sie wyzyc ? To wypierdalaj z forum.. Mowisz o dzieciach neo, a sam pewnie masz z Neostrady internet. Zastanow sie zanim napiszesz posta durniu!

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano
zdaje mi sie że to jest market longjuyt2 nie miejsce prywatnych porachunków >.> do tego jest PW

Dokladnie..

Sprzedam 74 archer'a 4 x P / 71 Woja 4 x G (G5) Za kase/itemy na yt2 serv2.

Kontakt GG:4667992 - w koncu to temat "market", wiec nie chce zadnych ostrzezen..

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

kupie riba +0/9 , żądło +0/6 , stal dla woja +0/9 , ebonitki +0/7 . tarczę na 61poziom +7/9 daję ogromne ceny pisać na pv

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

dam fajnego linka i 999kk za stal dla woja /miecz zalu/zatruty/zlodziej dusz/pw albo gg :13914676

------------

htt p://own3d.es

29105455.jpg
Opublikowano

mam na sell boga +6 z max pż +1500 za 150kk!!! parte +6 i zbrojke dla ninjy na 61+6 z max pż +1500 oraz ebony +6 i tarcze na 61+5 pisać na gg5168522 lub pw

Opublikowano

MAM NA SELL

ZBROJE TWARZY DUCHA +6 z BONM MAKS PZ +1500

ZBROJE DLA SURY NA 61 Z JAKIMIS BONAMI ZA 15kk max

SREBRNA BRANZE +9!!

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Więc to mój ostatni post w tym temacie.

-MarcinR. - Ja przynajmniej mam dom (co sam zauważyłeś), rodzinę, a na problemy nie narzekam...Wcale nie jestem nerwowy. Poza tym, kozaku jak masz 7 postów to się nie próbuj wywyższać. Kultura...coż, ten mój ostatni post niezbyt ział kulturą, za co przepraszam.Ale radzę też spojrzeć na resztę moich postów. Nie zwierałem w nich przesadnej ilości przekleństw, wyrażam szacunek do Polski i tego Forum stosując Polskie znaki oraz nie gwałcąc ortografii i gramatyki naszego kraju...bo jednak jest mi bliżej do Reja niż do większości userów tego forum.

Neostrada...tu jest sedno problemu. Niektórzy myślą, że samo posiadanie neostrady jest w jakiś sposób wstydliwą sprawą. Tak w społeczeństwie normalnych ludzi się nie dzieje. Pojęcie ,,dziecko neo'' oprócz swojej nazwy nie posiada nic wspólnego z neostradą. Neostrada była w zasadzie pierwszą instytucją oferującą internet! A niektórzy (mówię to na podstawie doświadczeń i wspomnień) dostali swój pierwszy internet do komputera (ba, dla niektórych była to okazja do zaczęcia przygody z komputerem!) i stawali się osobami strasznie...no...uzależnionymi od internetu, a prawdziwą tragedią było wprowadzenie ich w świat MMO. De facto, moim pierwszym internetem również była neostrada! Tak więc radzę w końcu otworzyć oczy i spojrzeć na siebie, oraz na większość swoich postów nieco krytycznym okiem panie Maros1993...ja tak zrobiłem. Moim zdaniem po tych spojrzeniach zmieniłem się na lepsze. Żegnam, i mam nadzieję, iż już nigdy nie będę zmuszony do pisania postów (vide mój ostatni post) w takiej złości.

Z poważaniem (oprócz Maros1993'a)

Santarius

reklama RMCF1902

Opublikowano

Kupie łuki na 55,60 i 65 pisać pw.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...