Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam otóż mam taki problem jak nadaje cuboida to wszystko pięknie ładnie tylko niedziala na drzwi i dzwignie.

Proszę o pomoc.

DAM + :D

Edytowane przez next long
Opublikowano

masz wgrany LWC wersje najnowsza ?

Pomoglem daj add.png

Nię ja chcę bez żadnych komend typu :/cprivate [private]

Ja chcę żeby odrazu z cuboidem dawało na drzwi żęby niemogli otwierać bez lwc bez lockette tylko wordguard chcę jakos skonfigurowąc tylko niewiem jak :(

+ ROZDAJE :D

Opublikowano (edytowane)

Tak to nie działa lwc blokuje drzwi a cuboid to ochrona klocków a nie blokada drzwi.

Edytowane przez Traviel

TraVieL.png

Daj Plusika, jak dasz to zrobię to samo.:]

Opublikowano

Wejć se na goldmines.pl i zobacz i się zapytaj ja sie pytalem i da sie tak zrobic tylko nigdzie niemoge tego znaleźdź

pomużcie (daje + za chęci:D)

Opublikowano

Wy się znacie na worldguard jak ja na striptizie

Worldguard blokuje także drzwi i wszystko inne na danym terenie przynajmniej u mnie tak jest ...

Opublikowano

Wy się znacie na worldguard jak ja na striptizie

Worldguard blokuje także drzwi i wszystko inne na danym terenie przynajmniej u mnie tak jest ...

Daj mi link zapakuj folder worldguard i wolrdedit i pluginy worldguard i worldedit do winrara i na spedy share albo coś plis albo config napisz PLS!!!

MASZ + :D

Opublikowano

pobierz pliki ze strony bukkita www.bukkit.org tam masz get plugins wpisz worldguard i tam jest pobierz go i zainstaluj potem będzie mu pisać jak będzie chciał ci drzwi otworzyć you dont have permission ...

Opublikowano

pobierz pliki ze strony bukkita www.bukkit.org tam masz get plugins wpisz worldguard i tam jest pobierz go i zainstaluj potem będzie mu pisać jak będzie chciał ci drzwi otworzyć you dont have permission ...

wersja 5.2?

Sory ale coś niedziala na skrzynie dziala na drzwi i dzwignie nie dziala wes mi wyslij twojego wordguard pls :)