Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pomoże ktoś? Gdyby mi nie zależało na czasie bym nie pisał posta pod postem, ale jest na odwrót. Dzisiaj chciałbym wykupić serwer dedykowany i mieć do niego już wszystko skonfigurowane.

Opublikowano

Raczej powinienes sie tp bez zadnego pluginu... A probowales czy niewiesz?? bo ja nawet bez pluginu moge... Chyba ze sproboj skora bo na jednym servie sie dalo skora... Jak zadziala to daj plusa w profilu :D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

daj sobie permissions - * będziesz miał wszystkie permissions wszystkich pluginów :) lub - worldguard.*

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Sorry, ale czy nie mógłbyś pójść kilka postów w górę i zobaczyć, że to nie dla mnie permissions lecz dla Vipa i Super Vipa. Nie dam im wszystkich praw... Ale dzięki za chęci. Proszę o pomoc! Ludzie, bo dzisiaj serwer ma ruszyć.

Opublikowano

Ludzie kochani no proszę was o pomoc. Nie mogę czekać 24h po to aby odświeżyć. Mi to Permissions jest potrzebne na TERAZ. Proszę was, zlitujcie się nademną...