Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][TR]New Private Server - AteshMT2

fujasz123123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie: http://www.speedyshare.com/files/29682870/AteshMT2_by_Maxios.exe

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8cb48fec5e262a3b0b3ddeec222d08fb746659d57eada792c22d2f849d81d9d3-1312281493

sa wirusy ale to przez changera podalem tez serverinfo na pierwszej stronie i tam niema wirusow. Kto chce to sciaga a kto nie to nie...

Po 10 sekundach po zalogowaniu odrazu loga ... proszę o lepsze spolszczenie exe ...

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 10 sekundach po zalogowaniu odrazu loga ... proszę o lepsze spolszczenie exe ...

to nie wina spolszczenia tylko klienta do jakiego je wrzuciłeś...

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

ej jak ktos ma szybkiego neta i ich full clienta to moglby to zloczyc w jedno i nam dac link bo w partach glupio pobierac

@edit

ej czemu jak wlaczam przez launchera to mnie kicka???

Opublikowano

Problem rozwiazany

ja gram full Mexilla/Metin5s2 + launcher i spol do bonow i ladnie jest

Opublikowano

reje niedziala po wypelnieniu pol i wcisnieciu rejestruj jest : Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'95.130.174.147' (using password: YES) in /home/ateshmt2/domains/ateshmt2.org/public_html/baglandimbak28.php on line 2

Oyun veritabanına bağlanılamadı !

sygn1.png
Opublikowano

Cos reje nie chodzi ;/

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'95.130.174.147' (using password: YES) in /home/ateshmt2/domains/ateshmt2.org/public_html/baglandimbak28.php on line 2

Oyun veritabanına bağlanılamadı !

Opublikowano

mi wszystko dziala "nabilem"250 lvl dmg rzedu 7-8k a 30k to juz dzieci szaleja server nudny ;/

nie ma co robic mi chodzil na cliencie metina5 s2

u woda-rim jest lvl za frre <trzeba sie naklikac:D>

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

Ludzie pomóżcie cały dzień widze serwer jako off, ma ktoś działające serverinfo ?. Po raz 2 usunęli mi konto. Proszę bardzo o pomoc

Opublikowano

a 5 bon gdzie jest ? ;d

Zapraszam do chunjo nick Headhunderz i Blademasterz

.

Gra bezsensu. mialem 80% na miecze . 60% na Magie. Sokola tarcze. a Wojek podbiega i wali mi 29k bez kryta z duchowego mieczem

Opublikowano

5 bon jest u takiej surki popatrz tam jest 3 opcja w ktorej wybierasz sobie albo broszurki albo 5bon.

A tak poza tym to ja nie mogę grać przez kamer moda nie chce się połączyć, ustawiam pong testtesttesttest i nic... Mógłby ktoś wystawić tutaj działające serverinfo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...