Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CP na sp w 3 osoby? to mozliwe ^^

kot122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grajac na nos99 poznalem buga dzieki ktoremu mozna pomoc w questach nie dla pt typu cp na sp.

Cp na sp1 i 2

1. Robimy pt

2. Osoba z misja wchodzi do cp

3. 2 Osoba podchodzi do cp i pojawia sie komunikat czy dolaczyc nie naciskamy nic

4. Osoba w cp opuszcza grupe po czym opuszcza cp

5. Po wyjsciu z cp zapraszamy osobe do pomocy (pomocnik nie akceptuje grupy)

6. Udajemy sie do kamienia i wchodzimy do cp

7. Pomocnik akceptuje pt i wejscie do cp ta da cieszcie sie wspolnym przechodzenie czaso 1-3

CP na sp3 i sp4

1. Robimy pt

2. Osoba z misja wchodzi do cp

3. 2 Osoba podchodzi do cp i pojawia sie komunikat czy dolaczyc nie naciskamy nic

4. Osoba w cp opuszcza grupe po czym opuszcza cp

5. Po wyjsciu z cp zapraszamy osobe do pomocy (pomocnik nie akceptuje grupy)

6. Uzywamy kamienia aby wejsc do tsa

7. Pomocnik akceptuje pt i wejscie do cp ta da cieszcie sie wspolnym przechodzeniem czaso 1-4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś już to sprawdził ?

@Up kolego napisz do mnie na pw to pomorzesz mi w sp1 na nos99 oki?

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Usama, edytuj ten poradnik, przyda się ale opisz go bardziej zrozumiale. np. Podchodzi do cp to zamien na podchodzi do kamienia itp.

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

ja mogę pomóc nick Koxior lv 74 wk +4 4 faile na +5 :D pisz na szept jestem w grze

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

mam male pytanie czy da sie sp1 robic w 2 osoby i jak da to powiedz dokladnie bo mi nie wyskoczył żaden kounikat jak chce wejsc za kolegą

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

mam male pytanie czy da sie sp1 robic w 2 osoby i jak da to powiedz dokladnie bo mi nie wyskoczył żaden kounikat jak chce wejsc za kolegą

Da sie. Ja ci powiem jak . 2 sp tez sie da. Np idziesz do miasta pod cp 1. Masz grupe z kolega , kolega wchodzi do cp a ty podchodzisz pod cp 1 tak zeby wyskoczyl komunikat czy chcesz dolaczyc do czlonkow twojej grupy .Nic nie klikasz,kolega opuszcza pt w kamieniu a ty czekasz. Daje ci pt (nie przyjmujesz i nie odrzucasz) kolega wchodzi do cp na 1 sp (powinien miec pkt pod kamien,bedzie szybciej) a wtedy TY akceptujesz pt i bierzesz ze chcesz dolaczyc do czlonkow grupy , I tak o tto robicie razem cp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jest temat od Tego . Ale ja chętnie pomogę przy Sp. Nick Szawes lub piszcie do Dream i pisać zę jesteście odemnie ;x

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

#Up twój kolega albo ty masz isje alborazem co nie to rozumnie nstępnie chodzice do 1 cp naczy jadne osoba z was np ty i ty wchodzich on nachodzi na kamien i robicie tak ty odchodisz z grupy wychodzisz z 1cp tepasz sie do kamienia sp 1 czy tam 2 i wchodisz i piszesz mu wbijaj on wchodi i jestescie.

DAJCIIE PLUSA!!!!To

nie boli (;

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

• 1 rok później...
Opublikowano

ej nos99 mam prożbe morzesz mi pomuc zrobic sp1 we 2 plis nie radze sobie a koledzy nie chcoł pomuc muj nick na nostale to morcik plis potrzebuje pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...