Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tiveria.pl Fishbot

Czy jest taki bot  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy teraz istnieje fishbot na tiveri dzia?aj?cy po zminimalizowaniu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Od pewnego czasu szukam fishbota na prywatny serwer jakim jest Tiveria..pl, jednak na tym forum ludzie wrzucają tylko fishboty działające na 1 metinie(takie co sie przybliża kamerkę centralnie nad głową), albo dają linki do niedziałających botów. Jeśli ktoś bd chętny wrzucić tutaj taki program to uprzejmie go proszę aby zamieścił małą instrukcję jak go uruchomić tzn. czy na modzie od Kamera, a jeśli tak to na którym. Dodatkowo proszę brać udział w ankiecie u góry.

@edit: proszę nie dawać linków do botów z przed roku lub dłużej.

Edytowane przez eldera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobierz sobie kamer moda i tam masz fish bota w connect helper i możesz włączyć ponad 10 fb tyle ile ci komp pociagnie tyle bedzie dzialalo

Możesz wytłumaczyć dokładniej jak? Która wersja KamerModa, czy ja zainstalować na clienta tiveri czy metka 2010 itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę.

To jest ukryta treść, proszę

To jest paranoja żeby moderator forum nabijał sobie posty w tematach, których nawet dokładnie nie przeczytał! WYRAŹNIE NAPISAŁEM ŻEBY PODAWAĆ LINKI DO DZIAŁAJĄCYCH I SPRAWDZONYCH BOTÓW, A NIE DO STAROCI! Co za ludzie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

To jest paranoja żeby moderator forum nabijał sobie posty w tematach, których nawet dokładnie nie przeczytał! WYRAŹNIE NAPISAŁEM ŻEBY PODAWAĆ LINKI DO DZIAŁAJĄCYCH I SPRAWDZONYCH BOTÓW, A NIE DO STAROCI! Co za ludzie...

Pliki servera są takie jak metin2pl. Więc te co działają na polskiej wersji powinny działać na tym privie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pliki servera są takie jak metin2pl. Więc te co działają na polskiej wersji powinny działać na tym privie.

Napisał Ci ze nie działają i po co to piszesz ? Przynosisz wstyd administracji ! Przeczytaj co napisał autor a nie jak bot wyszukujesz dane słowa "tiveria.pl fishbot" i pewnie reszte masz gdzieś .

Autor tematu podaj ilu bitowy masz system .

Opublikowano

siema tez mam 32 udalo mi się odpalić tylko M2Fish 1.1.1, ale znowu mam problem bo nie mogę postawić dwóch kont bo jak odpalam drugie to się wyłącza metin i wyskakuje okienko z błędem od bota. A co do tego Moderatora to nie jeden taki spam widziałem .

Opublikowano

Co jest grane? Gdy włączam bota to wyskakuje mi oto taki błąd:bladf.png

Chciałbym dodać że mam NetFamework 4.0 i system windows xp 32 bitowy jak wyżej napisałem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

A więc tak:

Ten nowy injector działa.

Jednak jak zapakuje dll'ke do kamer moda to mi wyskakuje błąd

26511818.png

Ale daje ok i metin działa i bot też. Następnie konfiguruje ustawiania bota, klikam start i wyskakuje oto taki błąd:

93069445.png

Myślę że te błędy spowodowane są tym że pointer w tym bocie nie pasuje do serwera. I tu nasuwa się moje pytanie/prośba: Czy ktoś potrafi skonfigurować pointera pod Tiverię? Nie obraziłbym się jakbyście podali mi tutorial jak to zrobić to chętnie sam bym się tego nauczył. Intuicja mi mówi że to trzeba będzie robić w CheatEngine.

@imbirtv

Czy ty zainstalowałeś kamermoda na czystą tiverię(tzn że wogóle jej nie updatowałeś), czy na "zlanczerowanom" ? xD

Edytowane przez eldera

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@kasumalancer

Dzięki! Bardzo mi pomogłeś :)

@topic

Ok, pokombinowałem i działa. Chciałbym bardzo podziękować userowi imbirtv i PrO^^KoKSu. Obydwoje dostajecie +

@plvo

Kolo ogarnij się z tym spamem!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...