Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Konfy do wrót

chivas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

mam prośbę czy ktoś mógł by mi podać konfy do malych krysiek sibelonitek i protkow i czy w A,B i C one się różnia a jeżeli to o ile nagradzam plusem

PS mam na myśli wrota robione nowym biobotem bo robie nim testowo alfe i wlasnie konczy deva

PS2 mam golca FE

Edytowane przez chivas

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

To zależy... Na Kbocie wystaczyło 7 osłonek (5 w dronach, 2 na statku), reszta LF3, na proty również starczało. Na każde wrota. Biobot z tego co wiem, jest gorszy i nawet przy mocnym czołgu da się go rozbić... Polecam wykorzystać licencję I/Kbot na 24h z GG i mieć spokój. Na biobota ustawiłbym więcej osłonek po prostu... 8 napędów wystarczy, na protki 10 powinno starczyć.

Opublikowano

ok dzieki narazie nazbieram jescze bete gamme i wykorzystam licencje

ponad tysiac energi i ostatniej czesci do bety ni chuja ;/

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Szczerze to najlepsze konfy moim zdaniem to 1. full lasery, 3 napędy, na statku 12 osłon, drony full lf3. Do tego złotko w napędy i jesteś szybszy od alienów aż do protek. 2 konfa FS + 16 osłon na dronach. Na protki to zależy jakie wrota. Ja na alfe daje 4 osłony w drony i FS, na bete daje 5 osłon, na gamme 6. Druga konfa pozostaje bez zmian. Tym sposobem aż do protek masz full bicie i porządną ilość osłon + jesteś szybszy od alienów.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Głupota. Musisz 2 lub 3 razy zmieniać konfy w 1 wrotach. Idiotyzm. Na moich konfach masz mocne bicie i spokój przez całe wrota.

Opublikowano

UP. Faktycznie zmienić konfy raz na całe wrota, przed protkami to koszmarna strata czasu. Ale co kto robi, jego rzecz.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

UP. Faktycznie zmienić konfy raz na całe wrota, przed protkami to koszmarna strata czasu. Ale co kto robi, jego rzecz.

Właśnie ustawiłem full bicie i 6 osłon na statku + 9 speeda na wrota i nabijam u kumpla... Zapierdziela jak nie wiem co, nawet się nie dotknę już konf, jedynie, wrzucę go do następnych wrót.