Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z bratem zaczelismy robić coś na wzór przygód wiedźmina, nie nie zadne filmiki tylko mapa, zamek, npcty, ukryte przejscia, misje, muzyka z wiedzmina podczas chodzenia po miescie (to chyba najlepsze bo np. w slumsach mamy ponura muzyke jak w grze przy chodzeniu po wyzimie klasztornej a juz w dzielnicy bogatszej - muzyka spokojna, z kolei np. w karczmach muzyka taka sama jak z wiedzmina z karczmy). Tylko teraz jest pytanie do Was - czy warto coś takiego kontynuować przy założeniu ,że gra bedzie opierala sie na rozgrywce czysto rpg (czytaj zero surowcow na mapie) ?

Może jest ktoś chetny przetestowac przez hamachi , jeszcze slabo rozwinieta plansze ale z wlasnorecznie zrobionym "starterem" gry i obiektywnym ocenieniem?

Prosze nie traktowac tego jako reklamy, po prostu wraz z bratem po 5 dniach roboty zaczynamy miec watpliwosci czy to sie oplaca i czy spodoba sie innym.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli dobrze to zrobicie to napewno komuś się spodoba, ja fan wiedźmina sam chętnie bym zobaczył waszą mapkę.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Ok kto teraz moze to niech wejdzie:

Siec: wojtasserwer

hasla brak.

IP: 5.189.104.218

Jak wbijacie bez mojego "startera' to oczywiscie muzyki nie bedzie bo nie bedziecie miec jej u siebie ;p

Ale jak chcecie ja to moge zuploadowac i dam linka na pw.

Opublikowano (edytowane)

Zaraz wbiję, tylko hamak pobiorę.

@Ed: dajcie więcej slotów.

Edytowane przez KediK

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Mapa troszke monotonna, no ale jak na kilka dni :).

Niestety mapa nie jest pełnym odwzorowaniem wiedźmińskiej Wyzimy, niestety nie korzystają z planów xD .

Jednak server RPG w swiecie wiedzmina to wg. mnie świetne rozwiązanie, znajdzie napewno wielu zwolenników, jeszcze na server wgrać mo'creature i by było genialne,

No jednak trzeba by było stwozyć kilka lokalizacji :) Jeszcze długa droga

1312232531-U239154.jpg

1312232617-U239154.jpg

1312232746-U239154.jpg

1312232760-U239154.jpg

1312232779-U239154.jpg

1312232795-U239154.jpg

1312900268-U239154.jpg

Opublikowano (edytowane)

No niech tylko pomysłodawca skompletuje ekipe ogarniętą ekipe i niech stworzą swiat wg A.Sapkowskiego, to ten server bedzie miał wzięcie

Edytowane przez chojak26
1312900268-U239154.jpg

Opublikowano

Widzę ,że serwer spodobał się sporej grupie osób i ciągle ktoś jest na serwie ale tym samym muszę przeprosić ponieważ zamknąłem pokój hamachi i narazie dostęp będzie zamknięty :)

Doszliśmy do wniosku, że zaczniemy wszystko od nowa , tym razem zgodnie z planami Wyzimy. Chcemy stworzyć mapę wierną tej wiedźmińskiej ale już na wstępie z powodu słabych materiałów nie będzie wiadomo tak świetne jak w Wiedźminie od CD-PROJECT'u . Mam jednak nadzieję ,że na obietnicach się nie skończy i z czasem powstanie coś co spodoba się wielu ludziom :)

Jeśli ktoś chciałby pomóc w budowie to mówię: bardzo chętnie. Z tymże szukamy osób w wieku 16 lat minimum, oraz osób ogarniętych i przede wszystkim grających kiedyś w wiedźmina I. Ktoś kto przeczytał też jest mile widziany wówczas będzie wiedział jaki klimat mamy odwzorować :)

W razie co proszę pisać na PW.

Pozdrawiam :)