Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemano... chciałbym sobie pograć w grę Minecraft do czego jest potrzebna najnowsza wersja Javy... Ale otóż mam taki problem bo mi ona nie odpowiada, miałem kiedyś zainstalowaną jave starą wersje i nie szło mi bo była za stara tak pisało wcześniej jak chciałem wejść w Minecraft "Java version is too old. blablabla......." Nie mogłem jej odinstalować więc napisałem o tym na innym forum i koleś doradził mi usunąć Windows Installer Cleanup, no i usunęło, bo w panelu sterowania nie dało rady bo był jakimś cudem włączony, procesu nie było, i jak teraz chcę zainstalować najnowszą wersję javy z java.com to mi to nie działa, teraz powiem wszystko co robie...

Wchodze w instalke>Install>Pisze tam że trwa przygotowanie instalacji >Wyskakuje okienko i pisze This software has arleady been installed on your computer. Would you like reinstall to it?" i mam do wyboru dwie opcje, Yes i No jak wciskam no to kończy instalacje a jak wciskam Yes to pisze "Ta akcja jest prawidłowa tylko dla produktów które są zainstalowane." Osobiście wiem co znaczy te Would you like reinstall to it ale nie ogarniam tego błędu, jest jakiś sposób żeby można było to naprawic? prosze pomóżcie heelp !!!

Ten minecraft którego mam jest dobry, działa on u mojego brata na kompie, a jak wchodze w minecrafta to pisze tak "No JVM could be found on your system.

Please define EXE4J_JAVA_HOME

to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download JRE from www.java.com."

HELPP

Pisać na gg jakby co 12549665

Edytowane przez furby