Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 Pytania Silver Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie wbiłem 16 ^^ i postanowiłem kupić silver premium na 30 dni na stronie gamersfist.com...

Pytanie nr.1 Czy jak mam wpisać First i Last Name - to mam wpisać imie i nazwisko te same co są wpisane do konta w banku?? Czy byle jakie?

Pytanie nr.2 Wybrałem premke, dałem "Przelewy24", wybrałem bank itp. i pokazało mi się, że do zapłaty jest 22.89 - czy to jest na pewno ta cena? Bo to chyba za granice idzie, więc nie orientuje się, czy przelew będzie płatny dodatkowo

Pytanie nr.3 Jest godz prawie 20, czy pieniądze dojdą dzisiaj??

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ :)

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Opublikowano (edytowane)

1. Wpisz najlepiej prawdziwe.

2. Tak to jest prawdziwa cena, ale wybierz jeszcze raz swój produkt i będziesz miał pewność.

3. Oni działają 24 h na dobę, bo dopiero kupiłem premium u nich.

Edytowane przez szlachetny1

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za INFO

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

@edit KTO K%(#A DAJE MI +?? CZY KIDY NIE POTRAFIĄ CZYTAĆ?

Edytowane przez Mistrzunio:D

KURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWAKURWA KURWA KURWA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...