Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Link Do Is Na Biezaco !

maciek232323

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Właśnie też sie zastanawiam. A na którym to kingdomie?

W Shinsoo (Czerwoni), jak napisałem do kolesia z gildii to mi po niemiecku coś zaczął pisać...(nie wiem czy sobie jajca robił czy co...)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Prosze o pomoc jak sie loguje to wyskakuje cos takiego

Próbujesz odwiedzić adres ht tp://be rlin.lo ng juyt2. com :55 55/sho p/ok.php, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo.

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano
siema mam pytanie jak bedzie full to miejsce w magazynie na itemy z shopa to gdzie bedzie kupowalo ??

OT. Nie będzie w ogóle kupowało

Opublikowano

Sora że nie na temat :/

Co trzeba wpisać w menu kamienia duchowego żeby się go nauczyć ??

1190824157.png

Opublikowano

Prosze o pomoc jak sie loguje to wyskakuje cos takiego

Próbujesz odwiedzić adres ht tp://be rlin.lo ng juyt2. com :55 55/sho p/ok.php, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

Upewnij się, czy połączenie internetowe jest aktywne i sprawdź, czy inne aplikacje wymagające tego połączenia działają prawidłowo.

wiecie co to ??

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Ej IS juz nie dziala czy nowy port czy co bo chodzilo a nagle przestalo dacie link moze mam zly moj link to : berlin.longjuyt2.com:5555 ale Blad wyskakuje

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Mi wyskakuje cos takiego

Próbujesz odwiedzić adres ht tp://berl in.logju yt2.co m:55 55/, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

minus+new+blk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...