Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smile.jpg ;x

Wierzycie w Smile.jpg ?  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzycie ?e dzia?a ta na psychike ?

• Tak ! Trz?se sie ca?y/ca?a !
    • Gówno prawda ;] chory wymys? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzycie w historie o Smile.jpg ? O obrazku który działa na ludzką psychike w jakiś nieokreślony sposób, jeżeli zajrzycie psom głęboko w oczy to na was też zadziała, jesteście na to gotowi ? Jeśli tak otwórzcie Spoiler...

3 lipca 2009 otrzymałem e-mail’a od mojego przyjaciela Matt’a Garcia w którym po prostu spytał mnie: "Czy słyszałeś o smile.jpg?

Odpisałem mu szczerze: "Nie, nie słyszałem... czy to jakiś plik? Co to jest? "

Potem postanowił mi o tym opowiedzieć:

"Natknąłem się na to wczoraj wieczorem. Najwyraźniej jest to jakiś stary obrazek, lecz nie wiadomo kto go umieścił i po co. Dziwnie wpływa na ludzi, którzy na niego patrzą. Bardzo trudno jest go znaleźć, bo przeważnie okazuje się fałszywym plikiem albo został już usunięty. Może mi się tylko wydaję, ale gdy go oglądam czuję się dziwnie, jakby coś zza obrazu patrzyło na mnie. Za pierwszym razem wystraszyłem się nie na żarty i natychmiast zamknąłem przeglądarkę. Nie mówię, że obrazy na zdjęciu są straszne, ale te kolory i wzory, mają w sobie jakiś hipnotyczny efekt. Powinieneś sam to sprawdzić i ocenić. Poniżej wysyłam ci link do strony i zdjęcia. Daj znać, co o tym myślisz. -Matt G.

Odkąd otrzymałem e-mail’a od Matt’a, sprawdziłem tę historię i zapisałem tajemniczy obrazek na dysku. Badałem go przez ostatnie pięć dni. Mogę powiedzieć jedno, …moje koszmary stały się bardzo realistyczne. Ten obraz związał się ze mną. Przyłapałem się na myśleniu o nim kilka razy w ciągu dnia. Ci, którzy mnie znają, wiedzą, że zawsze miałem koszmary. Ale ten tydzień był inny. Czułem, że stały się one bardziej rzeczywiste. Nie mówię, że uwierzyłem w tą historię, ale powiem, że jest to … trochę ironiczne. Sami sprawdźcie .

jeszcze masie historyjke :D

smile-dog-e1271310838155.jpg?w=300&h=246original.jpg?w=300&h=253

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 1szym razem jak otworzylem spoiler, gorąco mi się zrobiło i teraz boję sie nie wiem nawet czemu. kurwa ... xD

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

powiem krótko i na temat

zobaczyłem nic się nie działo

po około minucie (byłem sam w domu) zacząłem się jakoś dziwnie trząść i gorąco mi było wybiegłem na Dwór i bałem się wrócić do domu

przyglądałem się temu troche -.-

Opublikowano

@up

Wiesz co ?

Gdybym mógł go zobaczyć , to dał bym mu pasztet. A potem przygarną (bo jest taki słodki) , a potem bym poszukał kolejnego nieistniejącego faktu . Przynajmniej mogę się pośmiać . Mój pies tak wygląda gdy za dużo wypije .

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

a wiecie ze to nie jest oryginał ? tylko przerobiony "cyfrowo" obrazek ? jutro jak znajdę oryginał to wyśle scena ta sama ale...

Opublikowano
3 lipca 2009 otrzymałem e-mail’a od mojego przyjaciela Matt’a Garcia w którym po prostu spytał mnie: "Czy słyszałeś o smile.jpg?

Odpisałem mu szczerze: "Nie, nie słyszałem... czy to jakiś plik? Co to jest? "

Potem postanowił mi o tym opowiedzieć:

"Natknąłem się na to wczoraj wieczorem. Najwyraźniej jest to jakiś stary obrazek, lecz nie wiadomo kto go umieścił i po co. Dziwnie wpływa na ludzi, którzy na niego patrzą. Bardzo trudno jest go znaleźć, bo przeważnie okazuje się fałszywym plikiem albo został już usunięty. Może mi się tylko wydaję, ale gdy go oglądam czuję się dziwnie, jakby coś zza obrazu patrzyło na mnie. Za pierwszym razem wystraszyłem się nie na żarty i natychmiast zamknąłem przeglądarkę. Nie mówię, że obrazy na zdjęciu są straszne, ale te kolory i wzory, mają w sobie jakiś hipnotyczny efekt. Powinieneś sam to sprawdzić i ocenić. Poniżej wysyłam ci link do strony i zdjęcia. Daj znać, co o tym myślisz. -Matt G.

Odkąd otrzymałem e-mail’a od Matt’a, sprawdziłem tę historię i zapisałem tajemniczy obrazek na dysku. Badałem go przez ostatnie pięć dni. Mogę powiedzieć jedno, …moje koszmary stały się bardzo realistyczne. Ten obraz związał się ze mną. Przyłapałem się na myśleniu o nim kilka razy w ciągu dnia. Ci, którzy mnie znają, wiedzą, że zawsze miałem koszmary. Ale ten tydzień był inny. Czułem, że stały się one bardziej rzeczywiste. Nie mówię, że uwierzyłem w tą historię, ale powiem, że jest to … trochę ironiczne. Sami sprawdźcie .

jeszcze masie historyjke

Uahahahahha :D

Ryjące te obrazki deczko ;f

Opublikowano

Na samym początku odpaliłem obrazek - po prostu nie wiedziałem o co chodzi, patrzę, patrzę i nic... :P

Jak to przeczytałem wystraszyłem się i chuj, dziękuje za wystraszenie. :(

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

bo jemu sie trzeba patrzeć prosto w oczy :D

żeby poczuć sie obserwowanym :P

a prawdziwy simle.jpg został usunięty więc go nie ma ;|

to jest kopia która nic nie robi :P

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

Opublikowano

Oryginał dawno nie istnieje xD

A to że się dziwnie czujecie to sobie wkręcacie, albo oglądaliście to na zaćpaniu lub innym gów***e...

Opublikowano

Tylko mnie i qps'a ten obrazek smieszy?

Gdzies pisalem o konstrukcji tego pliku na straszaka, chyba w creepypascie tutaj w pogaduszkach, poszukajcie, jest na str 2 albo 3 (na koncu)

logo_black3.png

Opublikowano

Za 1szym razem jak otworzylem spoiler, gorąco mi się zrobiło i teraz boję sie nie wiem nawet czemu. kurwa ... xD

Może dlatego, że jesteś jeszcze małym dzieciakiem, który się wszystkiego sra?

Opublikowano

Może dlatego, że jesteś jeszcze małym dzieciakiem, który się wszystkiego sra?

Próbujesz dowartościować się kosztem innych?

Masz zaniżone ego, buraku?

logo_black3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...