Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gram W Minecrafta Od Tygodnia I Troche Od Soboty Tydzień Temu Dokładnie I Wczoraj Miałem Awarię Kompa Wogle System Padł Komputer Się Nie Chciał Załączać Itp. Itd. Ale Program INVedit przed awarią normalnie Działał. Komputer się udało naprawić wywaliłem całą pamięć i już ok ale na szczęście miałem pliki z minecrafta na pamięci przenośnej i se go dałem od nowa na kompa mam teraz dużo razy lagi ale nie chodzi mi o lagi gdy pobrałem znowu program INVedit patrze nie działa przy próbie otwarcia świata przez program INVedit pokazuje się błąd o treści coś ala ze nie mozna zaladowac pliku lub zestawu system core ze jest jakis nieobslugiwany wyjątek w aplikacji i jest też przycisk szczegóły gdy go naklikam pokazuje się taka o to treść :

To jest ukryta treść, proszę

Co Mam Z Tym Zrobić Pomocy Poleci 5 I + Albo - Zależy Co Tam Chcecie

Opublikowano

Siema.

Gram W Minecrafta Od Tygodnia I Troche Od Soboty Tydzień Temu Dokładnie I Wczoraj Miałem Awarię Kompa Wogle System Padł Komputer Się Nie Chciał Załączać Itp. Itd. Ale Program INVedit przed awarią normalnie Działał. Komputer się udało naprawić wywaliłem całą pamięć i już ok ale na szczęście miałem pliki z minecrafta na pamięci przenośnej i se go dałem od nowa na kompa mam teraz dużo razy lagi ale nie chodzi mi o lagi gdy pobrałem znowu program INVedit patrze nie działa przy próbie otwarcia świata przez program INVedit pokazuje się błąd o treści coś ala ze nie mozna zaladowac pliku lub zestawu system core ze jest jakis nieobslugiwany wyjątek w aplikacji i jest też przycisk szczegóły gdy go naklikam pokazuje się taka o to treść :

To jest ukryta treść, proszę

Co Mam Z Tym Zrobić Pomocy Poleci 5 I + Albo - Zależy Co Tam Chcecie

musisz po pierwsze skanerem przeskanować kompa najpierw spybotem aby usunąć błędy z systemu a potem avasta lub kaspersky potem usunąć całego minecrafta z appdata i z miejsca zainstalowanego... potem sciągnąć cracka AnjoCaido lub Mineshaftera i jeszcze raz sciągnąć taką samą wersję inv-edita lub po prostu toomanyitems (o wiele prostrzy i fajniejszy) Sorki za błędy

Nigdy nie kłóć się z idiotą, zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

Więc tak robiłem krok po kroku jak pisałeś a jeśli chodzi o ten drugi poziom to nie wiem jak to zrobić bo nie mam instrukcji po polsku.

Jak masz to jak bys mogl to podaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...