Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze Szybką Pomoc

pat0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właczam SROKINGA to wyskakuje mi dallas ping... niema fast jak było zawsze tylko ping czy coś jest nie dobrze? prosze o szybką pomoc

Opublikowano

Właśnie ja uzywam SRO_WIN_MOD bo mi sie samemu niechce wbijac i sie zatrzymuje ;/ ...

Opublikowano
Właśnie ja uzywam SRO_WIN_MOD bo mi sie samemu niechce wbijac i sie zatrzymuje ;/ ...

tzn jak się zatrzymuje? wywala z silka czy się wiesza jaka wersja bota i czy zmienałeś katalog Cfg daj więcej szczegółow

aha jak podmieniłeś Cfg z wersji 1.0.19_2 do 1.0.20_1 to bot nie będzie działać. Jedynie katalogi z Cfg jak user skill i iteam sort możesz podmienić bez obaw że nie odpalisz bota

Opublikowano

Przy wbijaniu zatrzymuje sie wersje mam 1.0.20_1 jak ta wyszła to tamtego usunełem i wziołem tego .

Opublikowano
Przy wbijaniu zatrzymuje sie wersje mam 1.0.20_1 jak ta wyszła to tamtego usunełem i wziołem tego .

Nie wiem zy to pomoże ale pobież z downloads2 bo z downloads1 jak pobrałem to też mi się coś zwieszał ale nie jestem pewny na 100% czy nie była to wina że podmieniłem Cfg

Opublikowano

Niepomaga nie wiem co sie stało.... ;/

@EDIT

Ale nie wyskakuje mi plik sl ,dlatego jeśli ktoś byłby taki dobry i mi wysłał np. kopie to z góry thx

gadu: 7937813

• Dodaj nową pozycję...