Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Z uruchomieniem dwóch metinow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem gdy gram w metina na 1 koncie to jest wszystko ok 0 lag a jak otworze drugiego metina to pisze ze sterownik ati2dvag przestal normalnie dzialac nieraz resetuje mi sie sam komp i to moj problem oto parametry kompa :

System - microsoft windows xp professional wersja 2002 dodatek service pack 2

komputer : AMD sempron[tm]processor 2800+ 1.60GHz 512MB Ram

i oto pytanie czy moge cos zrobic lub naprawic i ile to by kosztowalo

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy metin uruchom normalnie ,drugi na najmniejszych detalach ,małej rozdzielczości i 16 bit

Zobaczysz że zadziała :P

jak zadziala masz odemnie limit + narazie polecial 1 ide sprawdzic ;p

@edit eh niestety po 10min znowu to samo ale o 9 min wiecej pochodzil moze jakies inne propozycje

Edytowane przez mcafee
Opublikowano
1.60GHz

Na tym za daleko nie zajedziesz.

1 metin max.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

komp co prawda słaby ale nie do przesady spróbuj otwierac przez kamer moda te 2 konto ;d

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Mam podobnego kompa też z 2002 r. 640 mb ram 1,80 GHz. procesor 2800+. karta graficzna jakaś 128mb. i 1 metek się strasznie tnie i laguję.. (Co prawda tego kompa nie używam, ale mam :P)

A wyłącza się przez to że za duże zużycie procesora i żeby się nie spalił automatycznie komputer się resetuje :P

Opublikowano

@up

Wie co mówi ;]]]

Kup nowego lapka

Lub na allegor netbooka za 650zł Asus-a śmiga 1 metin normalnie bez lagów ;]]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

a tak racja - nie chodzi Ci metin?

Użytkownicy radzą - kup nowy komputer!

A może najpierw coś doradzicie mniej "drastycznego" ?

Spróbuj programem TuneUp odpalić tryb TURBO i wtedy próbuj

Możesz także odpalić te 2 metki ale oby dwa w jak najmniejszych opcjach graficznych - 640x480, 16bit, okienko.

Możliwe, że odpalisz 2, jak i ja :)

PS

stare machiny RZONDZOM :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

miałem identycznego kompa to 3 metki chodziły a to za sprawa chłodzenia xD ale jeżeli ci się restartuje sam komputer to już masz coś zwalone w biosie i niedługo płyta głowna do wymiany lepiej nie dobierać części a isć kupić komputer teraz nie takie drogie za 1000zl kupisz full wypas (10lat temu jak dostałem kompa 64mb karta graficzna 248mb ram to był czad zapłaciłem za niego wtedy ponad 3.7tysiąca teraz za taką kwotę masz 12rdzeni 2 karty graficzne itd)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...