Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym spytać czy ktoś wie jak rozwiązac ten problem. Otóż jak włączam komputer włącza się on do momentu i pokazuję się okna: Tryb Awaryjny, awaryjny z obsługą sieci, jeszcze jakieś awaryjny potem wczesniemsze dobre ustawienia i właćz windows normalnie. I przy każdej z tych opcji mam taki problem. Gdyż pokazuje mi się wczytywanie Windowsa a następnie resetuje komputer i od nowa. Kiedy kilkam każda z tych opcji jest tak samo. Wie ktoś jak to rozwiązać?

Pozdr.

Opublikowano

no cóż, peszek. Masz wyjątkowo szanse poznać co to rl. formata nie musisz robić, pewnie masz zjebane dlle, jeżeli masz inny system (ten sam ofc) to skopiuj z niego caly system i system32, albo zainstaluj drugiego windowsa (bez formatownia, bo po co?) i albo na nim siedz, albo sprobuj z tymi dllami jak mowilem

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

jezu co Wy wszyscy macie z tym formatem? Czy Wy nie rozumiecie że nie trzeba formatować dysku żeby windowsa zainstalwoC?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
jezu co Wy wszyscy macie z tym formatem? Czy Wy nie rozumiecie że nie trzeba formatować dysku żeby windowsa zainstalwoC?

wiem ze nie trzeba.. mozna aprawic windows.. lecz nie wiem czy wiesz jesli jego windows nie byl zmieniany przez ostatnie 6 miesiecy to skrypty aktualizacyjne windowsa lub jakies nakladki beda sie grysc z nowa naprawa i bedzie moze jeszcze gorzej

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...