Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Reset komputera podczas misji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dwa dni temu pobralem 4 story i zaczelem grac na aderia valorian no i tak wszystko ładnie,pięknie i tak wbiłem czarodziejem 5 lvl i dostałem misje żeby iść do dzielnicy wojskowej w keter(Meldunek o przeniesieniu) teleportuje sie do keter a tu gra sie wyłącza i resetuje mi się komputer co zrobic prosze pomóżcie.

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Może masz słabego kompa i nie wytrzymuje on ilości ludzi w keter.

zrób tak zmień na inny kanał a jeżeli nie zadziała to przyjdź tam w nocy to wtedy będzie mniej graczy.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

To wina kompa.

Zmieñ trochę ramu. Jak? Jóź ci pisze:

Mi Pc -> PPM -> właściwości -> Opcje zaawansowane -> i wybierasz pierwsza opcje i wciskasz konfiguracja -> Opcje zaawansowane -> Na dole masz Pamięć virtualna i daj na zmieñ -> wybierasz dysk główny i dysk gdzie masz zainstalowane 4s ( jest to w głównym to tylko wybierz główny ) -> Na dole zaznaczasz ile ty chcesz mieć ( pierwsze kolko ) o pisze w pierwszej kratce 1500 a w drogiej 2000 i akceptuj.

Jeśli problem się powtórzy to zmieñ max. 2500 na 3000. Jak to nie pomorze to masz za mało pamięci ram, musisz se do kupić.

P.S.

Ja mam XP 32 SP3, nie wiem jak tam z innym modelami.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

ludzie ja mam w laptopie 4gb ramu xD jak moze mi to nie dzialać GTA4 dziala mi bez żadnych lagów to jak może nie działać 4s xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...