Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[wycena] zatruty miecz

szczepacio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2-4 kamyków

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

aaa +9 ;] poj... myślałem ze +0

No to z 7-10 kamykówlajtowo

Średnie słąbe ; < Dodja bony to pojdzie za grubo ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

10 kamyczków więcej nie weźmiesz :D;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Proponuje postawić go zwyczajnie na forum, ludzie lubią licytować, i czasem zawyżają cenę byleby wygrać.

Jego cena wzrosłaby kilkukrotnie gdyby miał KD/3 pozostałe bony. Jednakże skoro nie chcesz w niego inwestować ustaw na forum CW 8 kd bez KT i zobacz do ilu dojdzie.

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

kto powiedział że nie chce inwestować :D 10 kamyków max ? bez jaj u nas po 12/16 +8 z takimi sr chodzą

jeśli +8 po tyle chodzą, to wystaw swojego z CW: 20kamyków i patrz jak ludzie będą licytować.

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Chłopiee..

Minimum 20 kamoli, rzadko się zdarza że ktoś ma zatrutego, a co dopiero na sell :)

Opublikowano

aaa +9 ;] poj... myślałem ze +0

No to z 7-10 kamykówlajtowo

Średnie słąbe ; < Dodja bony to pojdzie za grubo ;]

yy? +0 i 7-10 kamykow. Ogarnij sie

Kosztuje on z 20-24 kamykow

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Dobra idioci lepiej się nie wypowiadajcie jak nie mieliście nawet 75 lvl ... za 10 kd kur*a ja pier*ole ale idioci xDD za 10 kd nie kupisz ribka+9 sr +40 kur.......... WY*IERDALAĆ NA TE WASZE DZIKUSY !!

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

ludzie was pojebało, ja na s3 zatruty +8 sr 17 bez um bez kd za 25kd sellnalem, a taki truciak +9 warty u nas 100kd, wiec nie pierdolcie ze 10, bo sie chyba zleje!!

Opublikowano

za 10 kamykow nie kupisz fmsa sr 40 :> taka prawda truta +9 sama nawet sr 1% bez um kosztowala by spokojnie 20 kd:> + to ze sr 20? cw 30 spokojnie:>:>

76561198017353072.png
Opublikowano

10 Kamieni duchowych ...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...