Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mission against terror disconect from you gatwey ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Nazwa Gry Mission Against terror

-Parametry Komputera* [ procek AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+, 2411 MHz

, 2GB ram , Nvidia Geforce 8600GT, Moc Obliczeniowa Komputera yy nie wiem co to więc przepraszam :(

-Dokladny opis Problemu.gdy włączam gre klikam Game start ładuje mi się (przechodzi przez obrazki nie wiem jak to ująć xD) zwiesza mi się jeden obrazek i gdy się od zawiesi xD nie wiem jak to napisać wyskakuje komunikat Disconnect from you gateway Please login you again a ten komunikat wychodzi wtedy kiedy jest Przycisk Login i Exit próbuję już się zalogować od 3 dni i nic :(

- Wzmianka czy gra jest oryginalna. ** yy gra jest do pobrania legalnie MMOFPS

Screeny problemu [ opcjonalne ]

Opublikowano

Hmmm może dlatego że coś robią na serwerach ? może dlatego nie działają.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

O to to co wyczytałem na foum w support wcześniej tego nie widziałem :O

This error message occurs when a connection to the game server cannot be established. This can be due to one of several reasons.

1. If you haven't played MAT before or have just patched MAT, this could be due to your firewall blocking MAT from making the connections it needs to make. Please put MAT on your firewall's exception list.

2. The game server is down. This can be due to an unexpected period of downtime or it can be from our regularly scheduled maintenance period which occurs between 2:00 AM - 3:00 AM EST every Thursday morning.

If you are still having trouble with this error, please go back and file a ticket under M.A.T. - Login Issues.

Ale i tak nie rozumiem Google tłumacz tak masakrywnie tłumaczy zdania że szok zrozumiałem tylko że trzeba dać na liste wyjątków i tak zaraz zrobie i sprawdzę czy zadziała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...