Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Czy na Tsro jest może limit expienia lub jakiś bonus expa jak na vsro ? np 100% przez 5h ? proszę o udzielenie jak najszybciej odpowiedzi

Opublikowano

tak jak na k sro

co 10 lvli 100 exp x3 do 42 lvla masz sos weapony u gostka z potami na 5 lvlu masz chyba 10 czy 20 100% moving srolli itd

.

Opublikowano

Limitu expienia nie ma (chyba, ja grałem 7h może 8 i cały czas exp leciał normalnie) i tak jak kolega @UP powiedział dostajesz różne scrolle pomocne w lvlowaniu, Sos bronie 1-6Deg (na 1,8,16,24,32 i 42 lvlu :P).

Jedna rada co do sos broni :) Żebyś nie popełnił błędu jak jak kiedyś hehe :P Otóż na 8lvlu chciałem wsiąść u kolesia z potami Sos Staffa. Zanim jednak poszedłem zabrać ten item to wcześniejszego sosa (na 1lvl xD) sprzedałem w sklepie. Jak zabrałem sosa na 8lvl to patrze w inv a tu co? nie staff na 8lvl tylko jakiś 1h sword xD Niektórzy z mojej gildi zrobili taki błąd na 42lvlu :/

Pozdrawiam

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Nie do końca cię rozumie. Poszedłeś do sklepu sprzedałeś staffa i kupiłeś innego staffa i miałeś sworda?

huhu