Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Biobot a wracanie na mape

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić by biobot po ubiciu np wracł mi na 3-2??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Polecam kupno KBota. Bodajże wraca on na tą samą mapę na jakiej został ubity, ale jeszcze tego nie zauważyłem bo bocę na nim na x-8.

Opublikowano

No chyba jest switch map i tam można sobie ustawić , ale co do tego to pewny nie jestem bo dawno nie bocilem na Bio.

Polecam ci kbot tam można na cacy wszytko ustawić

Opublikowano

No ale ustawiam na switch i nie wraca :/ a narazie nie mam możliwości kupna kbota bo nie mam jak kupić psc

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@Up

Jak nie masz PSC jak kupic, ja ci za jakas inna metode platnosci moge dac ;)

Opublikowano

Np. za jaką bo bardzo mi by sie przydało

Ps. Niema w pobliżu sklepu który to sprzedaje :/

Moge wysłać sms za max 25zł ??

EEE a jesli w sklepie są sprzedawane doładowania do telefonu w postaci takich paragonów to kupie tam psc??

Opublikowano

EEE a jesli w sklepie są sprzedawane doładowania do telefonu w postaci takich paragonów to kupie tam psc??

Warto spytać ,

Ja , gdy kupywałem KBOTa , zapłaciłem przelewikiem z Poczty za 35zł , i na drugi dzień już bocik ładnie , pięknie chodzil na koncie :) .

Przez niektóre poczty , przelewy dochodzą po 3-5dniach , ale zawsze możesz się dogadać ze sprzedawcą licencji , że okażesz mu potwierdzenie :)