Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilny internet + Minecraft

Mr Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś mobilnego internetu, bo mam lapka.I większość mobilnych (nie drogich) ma limity np w orange wyczytałem coś takiego "nawet 42 GB na transmisję danych". I zastanawiam się, ile minecraft zużywa transferu.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Nie polecam mobilnych internetów.

Przez to ,że mają Limity ,psują wszystkie możliwości.

Możesz poczekać na Technologie LTE od Cyfrowego Polsatu ,ma być bez limitów...

2ivh0ly.jpg

Weteran
Opublikowano

Ja się nie zgodzę z tym co napisali poprzednicy. Weźmiesz sobie internet cyfrowego polstatu mobilny około 100mb/s i masz ponad 16gb na tydzień. To na miesiąc jest 16x4=64 gb miesięcznie, co powinno starczyć. Minecraft nie zużywa dużo transferu, kilka gb starczy ci spokojnie na miesiąc ponad.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Ja się nie zgodzę z tym co napisali poprzednicy. Weźmiesz sobie internet cyfrowego polstatu mobilny około 100mb/s i masz ponad 16gb na tydzień. To na miesiąc jest 16x4=64 gb miesięcznie, co powinno starczyć. Minecraft nie zużywa dużo transferu, kilka gb starczy ci spokojnie na miesiąc ponad.

O, a czy 16gb to dużo, na potrzeby takie jak, codzienne serfowanie po necie, granie w mc i inne takiego typu gry,pobieranie? Nie znam się na tym, ponieważ mam nie limitowaną neostradę.

@edit

Czy jest jakaś szacowana data wydania tego LTE ?

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Sorry, za taki mały offtopic, chociaż też troche na temat transferu. Jak to jest z multiplayer? Jak się zamawia np. VPS'a z limitem transferu? Ile tak około starczy na powiedzmy hmm 20 slotów? (na miesiąc oczywiście).

hollssygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...