Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PandoraMT2 i metin2modsf 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z metin2modsf 2011 :http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

Wkleiłem go w spatchowanego clienta pandory, w którym są nowe bronie i zbroje no i mapka.

Logując się na modzie nowe zbroje są białe lub wogole ich nie ma to samo jest z broniami lub co do broni są całkiem inne tekstury.

Co mam zrobić aby zbroje i bronie były takie same jak na normalnym kliencie??

Proszę o pomoc.

Odrazu dziękuję.

Opublikowano (edytowane)

podmienic pliki.

Folder pack glownie.

Lecz raczej nie mowliwe jest granie na modze na pandora z nowymi broniami.

Pandora to dobry serwer i maja zabezpieczenia.

Jak chcesz np. sobie porobic srednie to wbij na moda a jak zrobisz srednie to wbij na klienta i sellaj.

Ja tak robilem na ProMt2.

Edytowane przez Homelo5656
Opublikowano

Mi głownie chodzi o to że chcę a raczej podmieniłem teksture zwyklego hwanga na hwanga cesarskiego z dragona. I jak narazie mogłem to tylko odpalić na modzie ponieważ na modzie własnie nie ma autopatchera. Gdy wkleilem zmieniony plik PC pc2 i patch1 automatycznie przy starcie gry uruchamia sie autopatcher i podmienia pliki na stare. Jeżeli ktoś ma starego klienta jeszcze z przed broni lub klienta zaaktualizowanego przez sciagniecie wylacznie plików bez autopatchera to proszę o wstawke i podanie linku.

Opublikowano

@ciosmak

Chcesz widzieć wszystkie Zbroje i Miecze (i inne eq) na modzie kamera??? Wraz z teksturami itp?

hcq0.png

Opublikowano (edytowane)

@ciosmak

Chcesz widzieć wszystkie Zbroje i Miecze (i inne eq) na modzie kamera??? Wraz z teksturami itp?

Jeżeli się tylko da to zrobić to tak... i jak by już były te orginalne to wtedy można by było podkładać inne tekstury, a autopatcher by ich nie resetowal.

chociaż wystarczyło by mi żeby było widać nowe bronie bo hwang srebrny i zloty z tego co widziałem w plikach jest sciągany w trakcie patcha z serwera (są tylko tekstury brak pliku gr2), natomiast bronie są odrazu w cliencie.

Edytowane przez ciosmak
Opublikowano

Te tekstury widzisz w Starym kliencie?? Jeżeli tak podnmien w Pack'u Pc i Pc2 cvzyli pliki odpowiednie za teksture. Oraz icon (Dla przyjemności) zeby widziec ikone jak na servie

hcq0.png