Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem dzisiaj pobrałem pliki serwerowe by TopModel. Włączając grę pokazuje mi się że nie ma mnie na WhiteList. W server_properties mam ustawione na false. Co mam zrobic?

Opublikowano

Albo edytuj plik white-list usuń wszystko i wpisz tylko siebie.

Jestem Właścicielem jednej z sieci serwerów minecrafta, nawiąże współpracę z pojedynczymi serwerami. Kompletne oferty składajcie na PW. (Gwarantuje Profesjonalne forum z domeną .PL i dobrym silnikiem, ALE PRZEDE WSZYSTKIM MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ)

Dla wszystkich tych, co non-stop wierzą dzisiaj w prawdy przekaz

Dla wszystkich tych, co widzą przyszłość świata w naszych dzieciach

Dla wszystkich tych, co mają w sobie honor, dumę

Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem

Opublikowano (edytowane)

W pliku server_properties masz ustawione whitelist=false

I nadal jest whitelista to weś zrób tak

Wejdz w folder plugins i usuń tam folder whitelist i po sprawie nie ma whitelisty

Edytowane przez PabloxoxD

:)

Opublikowano

@UP: Foldery generują się za sprawą pluginów, tak więc jeżeli ma tam folder "whitelist" to zapewne pochodzi on od pluginu o tej samej nazwie.

Najprostszym sposobem jest wpisane się po prostu do tej white-listy. :) Poszukaj w folderze "plugins" jakiegoś pluginu, który może być odpowiedzialny za takową listę. Jeszcze z takim problemem się nie spotkałem niestety, więc mam nadzieję, że to co napisałem może być dla Ciebie przydatne.

Opublikowano

Działa, ale mogę wyłączyć tą WhiteList? Jest taki plugin WhiteListPlus. Jednak kiedy chce go usunąć pokazuje się od nowa.

Opublikowano

Usuwasz folder czy plik z rozszerzeniem ".jar"? Jeśli folder, to zawsze będzie wracał na swoje miejsce. :P Musisz usunąć plik .jar. A jeśli cały czas będzie się pojawiał, to za sprawą innego pluginu. Tak miałem też z "Bukkit Contrib".

Opublikowano (edytowane)

Niestety nie działa:/]

@EDIT

Następny problem pokazuje mi się komunikat: "PERPHAS A SERVER IS ALREADY RUNNING ON THAT PORT? "

Czytałem tutaj o tym, ale nic na to nie zadziałało

@EDIT2

Działa all.:) Temat do zamknięcia:) Ax333l Dzięki masz plusy :)

Edytowane przez sims123x
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...