Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Ludziki z Glini ( Clay Solider ) V2

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalacja

1. Pobierz 2 pliki :

http://www.speedyshare.com/files/29660607/ClaySoldierModV2.zip

http://www.speedyshare.com/files/29660636/ModLoader.zip

3. %appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar>otwórz za pomocą archiwizer WinRar

4. Usuń folder METAINF

5. Skopiuj wszystko z ModLoader'a i ClaySolider Mod do minecraft.jar

6. Done!

Opcje

Tworzenie ludzików, koników i "telefonów"

5My6Y.jpg

ludzik

v5FBl.jpg

ludzik

zGIvZ.jpg

ludzik

yaCHv.jpg

ludzik

UzEGd.jpg

ludzik

yo6FL.png

ludzik

2jQwr.jpg

Koń Gdy postawisz ludzik na niego wejdzie

YAsgj.png

Gdy to klikniesz wszystkie ludziki z mapy znikają.

Możesz również dodawać do nich ulepszenia...

umnN1.png

Kij - rzuć by ludzik go zebrał ( Ludzik zadaje większe obrażenia ) możemy ulepszyć krzemieniem

6I9Au.jpg

Skóra - rzuć by ludzik ją zebrał ( Ludzik dostaje mniejsze obrażenia ) możemy ulepszyć wełną

7YCdV.jpg

Mięso - rzuć by ludzik to zebrał ( Ludzik podczas walki leczy się )

hW4Hx.jpg

Złoto - rzuć by ludzik to zebrał ( Ludzik zostaje królem i dowodzi swoim kolorem ludzi )

53sOA.jpg

Glowstone - rzuć by ludzik go zebrał ( Ludzik świeci w ciemności )

Y8qI4.jpg

Gunpowered, Siarka - rzuć by ludzik go zebrał ( Ludzik po swojej śmierci wybucha, jeśli walka toczy się na kamieniu

klocki kamienia nie znikają tylko przeciwnicy dostają dmg i najczęściej umierają, jeśli walka toczy się np. na Dircie ( ziemi )

klocki znikaja a przeciwnicy dostają dmg najczęściej umierają

9N1OZ.jpg

Cukier - rzuć by ludzik go zebrał ( Ludzik szybciej chodzi )

HXWhf.jpg

Clay - rzuć by ludzik go zebrał nie umiem powiedzieć co on robi ( nie umiem się wysłowić ) jeśli ktoś umie to prosiłbym o pomoc!

n times of great despair, teammates fall and great armies die, leaving the tired souls of each individual fighter with nothing to do but rest for eternity. That's only the case for humans, though! Clay soldiers only become incapacitated when their bodies are too mangled to even bend a single joint. With a simple lump of clay, any soldier can patch up a fallen comrade's wounds and send him right back to the battlefield, effectively causing a full revival. One clay lump is enough to revive four fallen soldiers. Just don't expect any ressurecting to take place in the middle of a fierce battle.

Well, that information was all fine and dandy. But something just doesn't seem right... don't some soldiers ride mounts onto the battlefield so that they can really get the drop onto opponents? I mean, no army can truly be threatening unless it has the ability to harness the raw power and energy of one of nature's finest beasts. And well... oh, never mind. This mod does have mounts after all.

ieLsT.png

Krzemień , Wełna - rzuć by ludzik zebrał nie zabiera tylko zużywa mała ilość :P, ( może korzystać z tego masa ludzi ) wspomniałem na górze

co to robi i tp. :)

eSAt4.png

Redstone - rzuć by ludzik go zebrał. Ludzik oślepia trafionego wroga ( to jest dostępne w wersji tylko v2 )

6o4lD.png

Slimeball - rzuć by ludzik go zebrał. Przykleja przeciwnika do podłoża ( daje takie jakby Klejące

butki :D )

0OFVf.png

Dezintegrator - Gdy klikniesz zabija wszystkie ludziki :)

Ten mod zapewnia wam klika godzin

świetnej zabawy

Miłego walczenia :D

Skopiowane i przetłumaczone z

http://www.minecraftforum.net

Opublikowano

Haha dobre ^^. No godziny zabawy mogą być xD

@legolas9494

Coś Ci sygne skasowało ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dzięki Clayowi pewnie można ożywić swoich Teammate'ów czyli gości z drużyny. Tak sądzę.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Ludziki z " Glini " rządzą! @UP Można tworzyć zajebiste bitwy, ale żadna frajda z nich - na początku.

Opublikowano

Siema mam mały problem z modem a dokładniej kiedy rozwalę np. dirt to nie pojawia się że mogę go wziąć tylko znika a jak rzucę np. patyk w stronę ludzika to patyk znika.

Co robić?

Sygnaturkę zrobię jak będę miał chwilkę wolnego czasu

Pomogłem daj -

Nie pomogłem daj -

Opublikowano

Mi nie chodziło o multiplayer :x Ale problem już naprawiony bo ściągnałem wszystko z minecraftforum z oryginalnego tematu moda

Negreas_eune_29_5_logo.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...