Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack DARKORBIT

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My już to znamy [bUG Konfiguracje - czytaj forum, Speedhack darkorbit - czytaj forum]. Robertadm pisał na oficjalnym forum darkorbit że są za to blokady kont permanentnie.

Opublikowano

My już to znamy [bUG Konfiguracje - czytaj forum, Speedhack darkorbit - czytaj forum]. Robertadm pisał na oficjalnym forum darkorbit że są za to blokady kont permanentnie.

Haha nie nie Jest inny sposob :) niewykrywalny :)

Opublikowano

Zaraz dam edita i pokaze wam speedhacka do darkrobit :)

Zapodam tylko filmikiem jak latam nieudostepniam polatam troszkę to może udostepnie

Zajebisty jesteś... Napisałbym coś, co sądzę na ten temat, ale znów % dostanę i blokadę postów...

To jest forum z cheatami, bugami itd.

Gdyby każdy był taki jak ty, to nawet byś nie wiedział, że coś takiego jak cheat do DO istnieje, czy że dało się kiedyś z wrót wyskoczyć... Po co to piszesz, jak nie masz zamiaru pokazać? Popatrz np. na NoobKillerPL - on wszystko co zauważył to udostępniał... Da się? Nie napiszę nic więcej, bo jak już mówiłem, procenty bym dostał... Gratulacje dla 10latka. Nie potrzebujemy tu takich, prędzej czy później i tak któryś z nas to znajdzie ;)

Opublikowano

Zajebisty jesteś... Napisałbym coś, co sądzę na ten temat, ale znów % dostanę i blokadę postów...

To jest forum z cheatami, bugami itd.

Gdyby każdy był taki jak ty, to nawet byś nie wiedział, że coś takiego jak cheat do DO istnieje, czy że dało się kiedyś z wrót wyskoczyć... Po co to piszesz, jak nie masz zamiaru pokazać? Popatrz np. na NoobKillerPL - on wszystko co zauważył to udostępniał... Da się? Nie napiszę nic więcej, bo jak już mówiłem, procenty bym dostał... Gratulacje dla 10latka. Nie potrzebujemy tu takich, prędzej czy później i tak któryś z nas to znajdzie ;)

Popatrz na Szymonka :) Niemasz nic do niego?? Jak Tak to wypie**** go z tego forum i tyle. 10lat hmm moze i tak. Ale umie coś osiągnąć w porównaniu do cb

FILMIK MA JUZ 70% zara bedzie

Opublikowano

Oceniasz, że nie potrafię nic zrobić nie znając mnie? Gratuluję. Czy Szymonek mnie wkurwia? Mam wyjebane, crack mi nie potrzebny właściwie... Ale 1/4 jego wypowiedzi jest wkurwiająca, muszę przyznać.

Nie, nie będę wypierdalał z tego forum, nawet, jeśli dostanę bana za wypowiedzi tego typu...

Ale powtarzam - gdyby każdy był taki jak ty, to ja znałbym może 1 buga co go sam obczaiłem... Reszta nie więcej. Dopiero na tego typu forach jesteśmy w stanie coś "osiągnąć", więc taka postawa wkurwia. Jak i postawa szymona...

Opublikowano

zgadzam się masz coś to się podziel a jak nie to piąte przykazanie

@up tu się mylisz, szymon sypał wszystkim do czasu, do czasu gdy zaczęli go cisnąć jak sobie zrobił przerwę od robienia bota

(który moim zdaniem był lepiej zrobiony niż bio, na tamtych kontach nadal nie mam ostrzeżeń)

Zaprawdę powiadam Wam JESTEŚCIE TĘPE STRZAŁY!!!

a o cracka i tak będę sępił bo to kawał zajebistej roboty :D

ach ten post dał mi pomysł na edit przykazania

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

@Refresh

po co odświeżasz? :/ zgadzam się z przedmówcami, masz coś to podaj jak to zrobić, a jak nie masz zamiaru podać to nie pisz wogóle bo to jest wkurzające.

uważasz że jesteś fajny bo znalazłeś buga i się nie chcesz podzielić?

a co do szymona to istnieje też opcja że wszystkim narobił smaku na cracka ale go wcale nie ma :D

@EDIT właśnie obczaiłem ten filmik, moim zdaniem osiągnąłeś to za pomocą cheat engine albo podobnego programu, na 2-1 zazwyczaj roi się od streunerów a na twoim filmiku ich nie ma wogóle, co oznacza że gra nie nadąża z ładowaniem, więc o dupe potłuc takiego "Hacka"

Opublikowano

95607366449397710882.png

Banda nobów którzy myślą że stają się lepsi od innych kiedy mają coś, a nie chcą się tym podzielić.

Kiedy my będziemy coś mieć to też będziesz prosił "daj, daj"...

Opublikowano

Filmik przyszpieszony. Luknijcie sobie na mini mapkę jak szybko pulsuje ta kropka po wybraniu celu docelowego + prawdopodobnie załadowane podwójnie napędy za pomocą bugu na konfiguracje.

Opublikowano

Widzicie , zaczynacie po kimś jeździć , pozniej ktos klika raportuj i sie kończy ...

@TOPIC sam nie wiem czy filmik jest przyspieszony...

Opublikowano

filmik jest przyspieszony :) zwalniał i go przyspieszał bo jak widzicie nie pokazał czatu a w momencie jak latał nie pokazał czatu ani jak pisze bo w tym momencie zwalniał filmik później gasił czat żeby nie było widać i przyspieszał o to cała filozofia.

Opublikowano

Tak Przyspieszony... Chlopie chcesz kurwa dam ci obok zegar i zobaczymy tepaku brzydki. Takie odpowiedzi są typowa Niewiedza co się pisze ale... Aha to nie bug a cheat engine to wiesz gdzie sobie wsadz?

Piszę Z 2 Konta bo Warna zalapalem.

Opublikowano

Filmik ewidentnie przyśpieszany i zwalniany.. jak zbiera kamienie to napisy za szybko znikają, w pewnym momencie widać że Streuner za szybko leci (filmik przyśpieszony). Temat do kosza, nie udana próba zaistnienia..

ref

Opublikowano

Ja sądzę, że film został przyśpieszony. Hmm... a da się zwolnić zegar? :D

To daj stronke z zegarem :) Niedowiarki Uważaj bo zwolnie zegar live na stronce..

A jezeli nie to obok postawie BioBota :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...