Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na GrindRoad ?

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś wie jak to teraz z clientem?. bo jest 1.317. update będzie?, czy jakoś od nowa ściągać, bądź może jakiś patch po prostu? :>

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na Iridium ANG do gildi ''Polish_Pride'' Wytaxuję do 80 Lv

Pisać do ''Kanapka'' w grze o info lub do mnie na pw

Nie aktualne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sciagnalem nowa wersje silka (ta nowa legenda) 1.317 z tego co wiem i wszystkie serwery sa check gdy na stronie widac ze wszystkie sa online. Czytalem ze trzeba zpatchowac wersje do 1.320 ale nie moge nigdzie znalesc dobrego patchera. Moglby ktos pomoc? Bede bardzo wdzieczny

Opublikowano

Nie ma żadnego " Patchera ". Po prostu włączasz normalnie Silkroad i czekasz, aż samo się zupdatuje do ver.1.320.

Potem zmieniasz IP z Isro na GrindRoad, tym oto Patcherem: Click

Opublikowano

6h? hah

Nie polecasz taxi bo jeszcze nie dostałeś, a ja w max 2h wbiłem 1 do 80 lvl'a, w 4h wbiłbym 90lvl

"hah" ja grałem z przerwami, nie ciupie tak jak wy po 12 godzin dziennie..

Opublikowano

Ja jakoś nie gram po 12h dziennie a potrafię w 2-3h na 92lvlu wbić po 3lvle ;P

random.jpg

Opublikowano

Serwer nawet nie chodzi po 12h więc nie pierdol proszę

Opublikowano

Uniq, stal. Czytaj blog i jakbys czesciej byl w grze to Soe jak i Leo pisza ciekawostki jak z tym ze na Pluto bylo 1000+ playerow

b577e893e102f.png

Opublikowano

przed 12D stał tylko tydzień ponad 12h żeby nabrac ppl na chęc do grania, a przed tym tygodniem włączali o 21 a wyłączali o 23-24 więc siedź cicho

@UP

co to ma do rzeczy z tematem ? Czytam i bloga i twittera tylko nie siedzę często na kompie mam też własne życie, są wakacje, a niektórzy z was siedzą te 12h na GR -.-

Opublikowano

478317 <----- uzytkownik o tym numeru GG jest zlodziejem . Okradł mnie , Jest on na forum tutaj dostepny . Prosze go tepic ii sie z nim nie wymieniac .

btw. NIE SLUCHAJ NA 2 RAZ RAPU O FRAJERACH , BO TE WSZYSTKIE WRZUTY KIEROANE SA MIN. DO CIEBIE B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...