Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Dlvl

Aramisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Słyszałem od znajomych,że istnieje program,dzięki któremu postać automatycznie wskrzesza drugą postać,która leży nieopodal ;) dzięki czemu dlvl jest szybsze i łatwiejsze.Mam zamiar właśnie dlvl-ować dwie postacie na raz,dlatego poszukuję takiego programu ;) prosiłbym o pomoc.

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

mozesz uzyc condor client managera ode mnie, tylko zamiast wciskac ENTER wcisnij np 3 (i ustaw w silku na hotkeyu 3 ressa), a 2 charem idz na kwiatki i wlacz auto ress accept na loaderze :)

Opublikowano

o tym myślałem,ale w ten sposób mogę ressać tylko 1 postać...a druga będzie leżeć :P

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

to uzywaj skilla grand reverse, o ile masz.

ewentualnie ściągnij Auto Pot-Buff-Res Tool i dolacz do party noobkami, ktore bedziesz wskrzeszał i ustaw w autoress, ktorych ma wskrzeszac;p

Opublikowano

czy ten program jest gdzieś na forum :)? właśnie go szukam ,ale chyba są różne wersje....niestety i tak nie mogę znaleźć odpowiedniego linka

są ludzie i taborety ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...