Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] biobot czy udobot

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wg. mnie pozostał do wyboru BioBot i Vallhala Exim. Ja bym proponował poczekać na wydane wersji BioBota z funkcja Drag. Z płatnych oczywiście KBota/IBot.

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Wg. mnie pozostał do wyboru BioBot i Vallhala Exim. Ja bym proponował poczekać na wydane wersji BioBota z funkcja Drag. Z płatnych oczywiście KBota/IBot.

mam biobota 2.0 i nie ma on takiej opcji , masz moze gdzies link do nowszej wersji ? z góry dzięki

Opublikowano

mam biobota 2.0 i nie ma on takiej opcji , masz moze gdzies link do nowszej wersji ? z góry dzięki

Ale tej opcji jeszcze nie ma. BioLog dopiero planuje wprowadzenie jej do nowych wersji BioBota.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano (edytowane)

Ale poco wy tak sępicie o te Bio czy tam Udo ... ? Wystarczy kupić Kbot za 20zł i wszytkie problemy sie rozwiązują. A wrotka zrobi ci kolega z klanu.

Naprawdę GG w kbocie jest nie potrzebne...może prócz gamy w małych kryśkach . Doświadczony gracz zrobi je sam... A z samych skrzynek i bicia alienow idzie potężna kasa , a z wrot to tak naprawde tylko białka poważka i uri. Ale też ważne.

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano

valhalla nie działa (i tak się nie nadaje na wrota)

bio to tylko jak się go pilnuje (alfę może zrobi max bete ale o protach można zapomnieć)

@up - na gamme nie trzeba doświadczenia bo to jest tylko alfa*3

trzeba tylko cierpliwości i braku lagów

- zapominasz że są ludzie którzy się cieszą że w ogóle mają kompa i nawet na te nogg ciężko im jest zebrać

- bicie alienków i skrzynki heh, "tylko białka, poważka i uri" łoj bo pęknę :D:D:D

gościu to jest najważniejsze, to gwarantuje ci postęp w tej grze, WROTKA PRZEDE WSZYSTKIM

jeśli cie stać bierz kbot z gg jak nie to rób ręcznie ew alfa na biobocie

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Nie rozumiesz. Bo mi chodzi oto, że jak ktoś jest doświdczonym graczem takim jak ja , to sam sobie zrobi wrota. Ja niepotrzebuje żadnego GG. Najwyżej mk w c mi zrobi.

No ale masz troche racji jednak z tymi wrotami chyba przeszadzilem ze nic nie daja :P