Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciałem zacząć grę w Minecraft-a ale nie bardzo wiem jak logować się do publikowanych na forum serwerach - generalnie to mam kilka instalatorów i z żadnego jeszcze nie udało mi się zalogować na żaden serwer - może ktoś napisać na PW bądź gg - 4691900 i wytłumaczyć mi krok po kroku jak postępować żeby zagrać ? Już trzecią godzinę szukam po forum i nic nie mogę znaleźć z tych launcherów którymi próbuję się zalogować wyskakuje mi "Can't connect to minecraft.net " PROSZĘ O POMOC ;<

Opublikowano (edytowane)

Masz oryginalnego Minecrafta? Napis "Can't connect to minecraft.net" oznacza, że nie może połączyć się ze stroną Minecrafta. Jeżeli nie masz premium w Minecrafcie, to musisz znaleźć inny Launcher.

Edytowane przez Ax333l
Opublikowano (edytowane)

echh uruchamiasz launcher

wybierasz opcję multiplayer

w miejsce IP. musisz wpisać IP danego serwera na, którym chcesz grać + musisz zapisać się na whitelistę serwera ( o ile jest ON )

ps. korzystaj najlepiej z oryginała a nie z pirata

Edytowane przez borsukowaty
Opublikowano

Na forum nie popieramy piractwa ! Musisz kupić premium albo poszukać jakiegoś pirackiego nie na tym forum .Moge przesłać Ci na gg

1388964106-U305854.png